Zo redde een moeder de trouwjurk van haar dochter

Een moeder uit New York zocht op een vuilnisbelt naar haar dochters Oscar de la Renta trouwjurk nadat hij per ongeluk weg was gegooid.

Meest gelezen

Lucinda Ballard vertelde aan New York Post dat ze zo uitgeput was na de bruiloft vorig weekend, dat ze de trouwjurk van haar dochter aan het personeel van hun appartement had gegeven om hem samen met de rest van de bagage naar boven te brengen. Máár: iemand verwarde het woord ‘dress’ met ‘trash’ en gooide het weg.

Ballard was geschokt, maar snapte de vergissing en voelde zich schuldig dat ze dit had laten gebeuren. Ze vertelde dat de jurk 'a symbol of a beautiful love story’ was, en ze kon ’t niet over haar hart verkrijgen om hem naar ‘garbage heaven' te laten gaan zonder iets te doen.

Advertisement - Continue Reading Below

Gelukkig kwam Ballard in contact met de reinigingsdienst, die haar de exacte locatie kon vertellen van de vuilnisbelt waar het afval/de jurk heen was gebracht. Ze mocht de jurk daar komen zoeken voordat alle afval naar the Midwest werd gestuurd.

De moeder van de bruid sprong samen met de klusjesman van het appartement en de vuilnisbelttoezichthouder tussen het afval en ze doorzochten álle tassen, totdat ze de jurk eindelijk vonden. De spelt in de hooiberg was nog in goede staat en rook niet naar de tien ton afval waar hij tussen was gegooid.

En dochterlief? Zij postte een foto van de zoektocht op Instagram en noemde haar moeder ‘my hero’. En terecht.

Beeld: Lucinda Ballard

Video: zie hoe deze vrouw 100 jaar aan trouwjurken aantrekt in 3 minuten >

Bron: ELLE.com & ELLUK.com