Is Leonardo DiCaprio verloofd?

Het lijkt er wel op...

Meest gelezen

Leonardo heeft zojuist ALLE regels van de Pussy Posse verbroken. De eeuwige rokkenjager zou verloofd (VERLOOFD!) zijn. Althans, volgens het niet zo betrouwbare OK! Magazine, dus we houden nog een slag om de arm. De - uiteraard - blond en het - uiteraard - langbenige model Kelly Rorhbach zou de gelukkige zijn om Mrs. DiCaprio te worden.

Waarom juist deze knappe blondine Leo op één knie deed gaan? Schijnbaar 'begrijpt ze hem écht' en is ze enorm slim. Een bron vertelt:

Advertisement - Continue Reading Below

'She shares his passion for tackling social issues like global warming and world poverty. They connect on an intellectual level, which is new for him. She's much more than a pretty face.'

Dit alles bewoog Leo om tijdens een 'intiem Italiaans diner in New York City' een ring om dié vinger van de 25-jarige Kelly Rorhbach te schuiven. Waarschijnlijk. Misschien.

En daarmee is ook het laatst overgebleven lid van de Pussy Posse - voor wie het niet kent: dit was een clubje van beroemde acteurs in de nineties: oa Leo, Tobey Maguire, Lukas Haas, Kevin Connolly en David Blaine. Ze struinden in hun jongere hoogtijdagen de clubs van New York af voor, juist, p*ssy. En kregen dat uiteraard veelvuldig. Tja, we kunnen het niet fraaier maken dan het is. - gezwicht voor het monogame leven. Och. We voelen ons pardoes oud.