The Hills-ster Audrina Patridge is verloofd!

NOG een The Hills-huwelijk!

Whitney Port stapte onlangs in het huwelijksbootje en ook Lauren Conrad gaat al een tijdje als mrs. door het leven. Nu is het de beurt aan Audrina Patridge.

De 30-jarige realityster werd afgelopen weekend door haar knappe vriendje, BMX-coureur Corey Bohan, ten huwelijk gevraagd. Aan People magazine vertelt Audrina hoe-ie haar verraste in Orange County, toen ze uit eten waren:

'Ik zag alle serveersters onze kant op komen met hun telefoons in de aanslag en dacht: 'wat is hier aan de hand?'. Toen tilde de ober de cloche op en zag ik de ring. Hij zei: 'we zijn al een paar jaar samen en ik hou meer van je dan van wat dan ook. Ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen - wil je met me trouwen?'. Ik was in shock en ik hoorde hem eigenlijk niet goed, maar zei ‘ja’.'

Advertisement - Continue Reading Below

Ah gut. Nadat de ring was omgeschoven doken plots Audrina's familieleden op in het restaurant en werd de verloving uiteraard uitgebreid gevierd.

Audrina Patridge en Corey Bohan zijn sinds 2008 samen, maar gingen een paar keer uit elkaar, wat ook in The Hills te zien was. Of dat aan Justin Bobby lag? Nou, nee. De beroemde 'ex' van Audrina vertelde onlangs nog dat hun relatie in The Hills helemaal nep was (lees zijn onthullingen hier) en dat hij en Audrina altijd 'slechts goede vrienden' zijn geweest.

Deze romance was gelukkig in ieder geval niet verzonnen: