Ashton Kutcher over stiekem trouwen met Mila Kunis

Kom maar door.

In januari 2015 hadden Aston Kutcher en Mila Kunis de hele wereld tuk. Na een opmerkelijk ringmoment en een cryptische nieuwjaarsgroet van 'The Kutchers' die Ashton op Facebook had gepost, geloofde iedereen dat ze stiekem waren getrouwd. (Wij ook. Want: HOE LEUK.)

Namen ze ons toch mooi in het ootje. De acteurs (en een stelletje acteurs is het) lieten het lekker zo en dikten de boel even aan door hier en daar met die trouwringachtige ringen bij interviews te verschijnen (kon het nóg duidelijker?).

Advertisement - Continue Reading Below

Elkaar écht het jawoord geven deden ze uiteindelijk op 4 juli, zonder camera's. En de gasten kregen 24 uur van tevoren hun uitnodiging. Die last minute surprise wedding vergde nogal wat organisatie. Ashton vertelde deze week aan Ellen DeGeneres: 'Het was een millitaire operatie. Want we wilden absoluut geen helicopters in de buurt. Ik was allemaal dingen op social media aan het posten alsof we op een compleet andere locatie waren, omdat we onze huwelijksgeloften echt niet naar elkaar wilden schreeuwen.' Snappen we.

Meest gelezen

Maar mogen we dan nu wat foto's? Ja?

Wat Ashton kwijt moest over baby Wyatt? Dat ze bijzonder goede dans-moves heeft ('she likes to whip and nae nae'). Aw.

 
Bron: ELLE.com