Shia LaBeouf en Mia Goth zijn getrouwd in Las Vegas en livestreamden de trouwerij

​Uiteraard werden ze getrouwd door een Elvis-lookalike.

Meest gelezen

Iedereen heeft wel een celebrity crush. Zo gaat collega M voor Justin Bobby, heeft andere collega M een zwak voor Benicio del Toro en is collega E stiekem een beetje op Chris Brown (zijn karakter daargelaten). De mijne is Shia LaBeouf. Al jaren.

Dus toen ik vanochtend zag dat-ie getrouwd was met vriendin Mia Goth had ik een momentje. Niet dat ik real-life iets met hem zou willen hebben - dat moet je niet willen, met celebrity crushes, ze vallen immers altijd tegen (heus, ik heb eens een verhaal over Hugh Grant gehoord) -, maar het zou gewoon zo leuk zijn als-ie niet getrouwd was. For the sake of it.

Advertisement - Continue Reading Below

Maar afijn. Het is gebeurd, gisteren, ten overstaan van... de hele wereld. We weten allemaal dat Shia gezellig gek is, dus hij zijn huwelijk in Las Vegas livestreamen door TMZ. Is het al erg genoeg dat-ie getrouwd is, zitten we er óók nog met onze neus bovenop.

Meest gelezen

De 23-jarige Mia en 30-jarige Shia lieten zich in de Viva Las Vegas chapel trouwen door een Elvis Presley-lookalike (uiteraard) en dansten er flink op los:

Maar! Er is een catch. Er zijn mensen die geloven dat dit de zoveelste gekke actie van Shia LaBeouf is om aan te tonen hoe vreselijk het is om beroemd te zijn. (Herinner je je dit nog?) Bovendien heeft de acteur zijn nieuwe film American Honey - een grote Oscar-kanshebber - te promoten, dus zou dit zomaar een formidabele stunt kunnen zijn.

Afijn, laten we er voor nu maar in mee gaan, het is allemaal best cute immers.

Shia LaBeouf en Mia Goth leerden elkaar in 2012 kennen op de set van Nymphomaniac: Volume II en begonnen een knipperlichtrelatie die de nodige ups en downs kende. De twee kwamen in 2015 in het nieuws omdat ze op straat een fikse ruzie hadden. Shia had eerder relaties en flings met Carey Mulligan, Rihanna en Megan Fox.