Dianna Agron trouwt haar rockster – in Marokko

​Glee's Dianna Agron en Mumford & Sons' banjospeler Winston Marshall zijn in het huwelijksbootje gestapt.

Meest gelezen

Een celebrity-koppel dat zich al een tijdje onder de radar begeeft? Dianna Agron (30) en Winston Marshall (27). Daarom is het niet gek dat er dan 'opeens' een trouwerij heeft plaatsgevonden, in Marokko welteverstaan.

De Amerikaanse actrice en Britse muzikant hebben elkaar afgelopen zaterdag (15 oktober) in Marokko het ja-woord gegeven, in het bijzijn van een selecte groep vrienden en familie. Waaronder actrice Carey Mulligan, die zelf getrouwd is met Mumford & Sons' frontman Marcus Mumford.

Advertisement - Continue Reading Below

Veel details over de driedaagse (!) trouwerij zijn er niet bekend. Wel postte vrienden van het stel enkele foto's van de wedding waarop Dianna in de mooiste jurken te zien is, die zo uit de sprookjesverhalen van Duizend-en-een-nacht lijken te komen:

Inseparable. Or, pretty girls in pretty dresses.

A post shared by Kyle Hotchkiss Carone (@kylehotchkisscarone) on

Meest gelezen

we're with her

A post shared by tracy dubb (@tracydoob) on

Agron en Marshall werden voor het eerst samen gespot in juli 2015 en Marshall ging in december vorig jaar op één knie voor zijn blonde schone.

Beide hebben bekende exen; zo datete Marshall met Katy Perry en heeft Agron het bed gedeeld met oa co-stars Alex Pettyfer en Dave Franco (broertje van).

Laten we hopen dat dit sprookje forever and always zal duren.

Dianna Agron & Winston Marshall (NYC, september 2015)