Penn Badgley is getrouwd!

Geen Lonely Boy meer.

Meest gelezen

Veel meer New York-hipster dan dit wordt het niet. GG-acteur Dan Humprey is gisteren in een gerechtsgebouw in Brooklyn getrouwd met zangeres en doula (!) Domino Kirke. Juistem. De zus van die andere tv-hipster, Girls' Jemima Kirke.

Hipster galore

Dan, euh, Penn Badgley en Domino Kirke zijn al een paar jaar aan het daten en onlangs ging de acteur/zanger op één knie. Gelukkig had-ie geen blond haar meer. Onder het toeziend oog van een handjevol familieleden en vrienden – ja, Jemima was er ook, in jeans en op ballerina's – wisselden de twee hun jawoorden uit. Penn droeg een navyblauw pak en Domino een kanten witte jurk met driekwart mouwen.

Advertisement - Continue Reading Below

Congrats to a couple beautiful people ❤

A post shared by Darren Will (@smileoutofhell) on

Meest gelezen

✨Married ✨

A post shared by Domino Kirke (@dominokirke) on

Advertisement - Continue Reading Below

Voor wie het zich afvraagt: ja, de trouwtaart was vegan en glutenvrij. En ja, er zat fruit op:

Blake Lively

Penn Badgley had eerder een relatie met zijn Gossip Girl-tegenspeelster Blake Lively (van 2007 tot 2010) en was van 2011 tot 2013 samen met Zoë Kravitz. In 2014 werd hij een setje met Domino. Ze werden voor het eerst samen gespot in Williamsburg, Brooklyn. Penn had zijn haar toen in vlechtjes.

Blake Lively & Penn Badgley in 2008

Saillant trouwdetail: in de allerlaatste aflevering van Gossip Girl zien we hoe Dan en Serena in het huwelijksbootje stappen. Deze scène werd één dag na Blake Lively's echte trouwerij met Ryan Reynolds geschoten, waar ze, net zoals in de serie, Florence + the Machine liet optreden.

Dat moet bijna meer awkward zijn geweest dan het moment dat ze erachter kwamen dat Dan Gossip Girl was.