Bella Heathcote is verloofd!

De Fifty Shades Darker-actrice bevestigt dat haar partner Andrew Dominik op één knie is gegaan.

Meest gelezen

Het gonsde al even in het 'roddelcircuit': Bella Heathcote (29) zou verloofd zijn met haar long-term partner Andrew Dominik (49), nadat de actrice werd gespot op het vliegveld in Sydney met een knoeperd van een ring om haar ringvinger.

Een woordvoerder heeft het nieuws nu bevestigd: Heathcote en Dominik zijn verloofd! Aanleiding voor de officiële bekendmaking moet deze foto geweest zijn, die Heathcote op Instagram postte tijdens de verjaardag van Lily Collins afgelopen weekend, waarop de diamanten ring duidelijk zichtbaar was:

Advertisement - Continue Reading Below

🎈😜🍸🎂💕thanks for being born @lilyjcollins @phoebejtonkin

A post shared by Bella Heathcote (@bellaheathcote) on

Meest gelezen

De Australische actrice en de in Nieuw-Zeeland geboren scenarioschrijver zijn al bijna zeven jaar samen. Dominik ken je misschien als het brein achter de films The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford (2007) en Killing Them Softly (2012). Hij schreef en regisseerde beide filmprojecten, waarin Brad Pitt de hoofdrollen vertolkte.

Heathcote is momenteel te zien als Christian Grey's ex-lover in de blockbuster Fifty Shades Darker.

Waar en wanneer de bruiloft plaats zal vinden is nog niet bekend. Dat ze in een plaatje van een jurk gaat trouwen, daar twijfelen we niet aan. Stay tuned.

❤️ six years today ❤️

A post shared by Bella Heathcote (@bellaheathcote) on

Ondertussen zijn Amanda Seyfried en Thomas Sadoski in het geniep getrouwd >