'Gossip Girls' Penn Badgley is NOG een keer getrouwd

Two time's a charm. Blijkbaar.

Meest gelezen

Begin dit jaar wisselden Dan Humphrey, euh, Penn Badgley en vrouw Domino Kirke voor de tweede keer hun ja-woord uit. De twee stapten begin dit jaar al in het huwelijksbootje, maar deden het afgelopen weekend nog eens dunnetjes over.

Was het in februari nog een kleine ceremonie met vrienden en familie in Brooklyn – yep, Dan houdt aan zijn roots vast –, dit keer nodigden ze wat meer (celebrity)vrienden uit om hun vows te vieren. Tja, waarom niet.

Advertisement - Continue Reading Below

Domino Kirke – die geboortelerares en doula is en inderdaad de zus van Girls' Jemima Kirke – postte op Instagram een foto van haar man:

"You only get married twice, once" 🌹🌹 I love you @pennbadgley

A post shared by Domino Kirke (@dominokirke) on

Meest gelezen

Bij het tweede trouwfestijn waren grote namen als Heidi Klum, Mariska Hargitay, Debra Messing en ontwerper Zac Posen. Helaas waren geen van Penns voormalige Gossip Girl-tegenspelers van de partij:

Droeg Domino Kirke voor haar eerste trouwceremonie met Penn nog traditioneel wit, nu ging ze voor een vintage-achtige jurk in zachtroze:

De twee lovebirds zongen naarmate de vroege uurtjes ingingen ook nog een een nummer voor hun groep bekende vrienden, met Shirley Reeves van de iconische girlband uit de jaren '60 The Shirelles. Wauw:

Gaat Prins Harry Meghan Markle binnenkort ten huwelijk te vragen? >