De 5 mooiste bestemmingen voor je huwelijksreis

Honeymoon 2.0.

Meest gelezen

Toka Leya Camp - Livingstone, Zambia

Als er iets is wat je een keer in je leven gezien moet hebben, dan zijn het de Victoriawatervallen, met 1708 meter de breedste van Afrika. Combineer deze spectaculaire ervaring met een verblijf in Toka Leya Camp en geniet van een Afrikaanse safari in stijl. Je overnacht in een verfijnde safarihut waar je een prachtig uitzicht over het wild kunt bewonderen – en wie weet spot je wel een nijlpaard of olifant.

Advertisement - Continue Reading Below

The Brando - Tetiaroa, Frans-Polynesië

Toen acteur Marlon Brando vijftig jaar geleden het Franse atol Tetiaroa kocht, beloofde hij de natuur, de biodiversiteit en de cultuur van het eiland te bewaren. In 1999 begon hij met de bouw van zijn eigen milieuvriendelijke resort. Tussen het weelderige groen, de witte zandstranden en de helderblauwe zee, liggen 35 villa's waar je ongestoord kunt uitrusten met een extra dosis luxe – en dat is exact waarom Obama er na zijn presidentschap ging vertoeven.

Meest gelezen

Novanta 90 - Borgo di Gello, Italië

Midden in een Toscaanse oase van rust ligt Borgo di Gello, een middeleeuws dorpje dat uit vijftien gebouwen bestaat. In de zomer van 2014 besloten drie Amsterdamse ondernemers het verlaten dorp om te toveren tot vakantieoord. Het concept van Novanto – in de ongerepte natuur genieten van de Italiaanse levensstijl met de heerlijkste producten van het land en lokale wijnen – viel meteen in de smaak.

The Plaza - New York, Verenigde Staten

Voor een iconische huwelijksreis kun je overnachten in The Plaza in New York City. Het legendarische luxehotel op Fifth Avenue ligt aan de zuidkant van Central Park en was het decor van beroemde films als Sleepless in Seattle, Bride Wars en The Great Gatbsy. Die laatste film werd door het hotel geëerd met The Fitzgerald Suite: een kamer geïnspireerd op de roaring twenties en ontworpen door artdirector Catherine Martin, die voor haar werk in de kaskraker een Oscar kreeg.

Thornbury Castle - Gloucestershire, Engeland

Slapen in een echt kasteel doe je in Thornbury Castle. Het gebouw dateert uit de tiende eeuw en kende daarna een lange geschiedenis in de handen van Engelse vorsten. Tegenwoordig kun je in het kasteel overnachten, geheel in Tudorstijl: met houten hemelbedden, sierlijke plafonds en wanddecoraties. En ook de activiteiten zijn aristocratisch beïnvloed: je kunt je er wagen aan croquet, boogschieten en valkerij.

Dit zijn dé perfecte plekken om je huwelijksnacht door te brengen >