Dit zijn de parfums die Prinses Diana, Kate Middleton en Queen Elizabeth droegen op hun grote dag

En ze zijn natuurlijk allemaal first class.

Meest gelezen

Een beetje fan van koninklijke huizen wil als het op royal weddings aankomt echt álles weten. Van de prijskaartjes van de designertrouwjurken tot de exacte ingrediënten van de taart – elk detail is smullen.

Dus is ook het parfum dat de royals voor hun dag kiezen onderwerp van gesprek. Veel bruiden kiezen ervoor om een nieuwe, compleet unieke geur te dragen op hun grote dag. Anderen kiezen voor hun vertrouwde fles wanneer ze het jawoord geven. En het lijkt erop dat de dames uit het Britse koninklijk huis allemaal een ander idee hadden over welke parfum perfect was voor hun bruiloft.

Advertisement - Continue Reading Below

Queen Elizabeth II

Het parfum dat Queen Elizabeth op haar trouwdag droeg is nooit officieel bevestigd. Maar velen speculeren dat ze White Rose van het parfumhuis Floris droeg. The Telegraph gelooft dat dit haar favoriete geur is omdat het haar doet denken aan anjers, haar favoriete bloemen. Tevens is Floris een merk dat naar verluidt al zo'n twee eeuwen lang wordt goedgekeurd door de royals.

Meest gelezen

Prinses Diana

De dag dat Diana in het huwelijksbootje stapte, koos zij voor haar all-time favourite geur, Quelques Fleurs van Houbigant Paris. Volgens Brides was Diana toen ze richting het altaar liep, wanhopig aan het proberen een vlek op haar trouwjurk te verbergen. Vlak voordat ze vertrok had ze wat parfum op haar prachtige witte japon geknoeid. Natuurlijk viel niemand dit op, want iedereen was betoverd door haar iconische jurk.

Advertisement - Continue Reading Below

Kate Middleton

Clarence House bevestigde dat op de dag dat Kate het jawoord gaf aan Prins William, ze White Gardenia Petals van Illuminum op had. Nadat bekend werd gemaakt dat The Duchess dit parfum droeg op haar grote dag, was het kleine merk achter de zachte, bloemachtige geur in één klap beroemd. Binnen no time was het 50ml flesje helemaal uitverkocht.

Al Kate Middletons looks met een bun in the oven op een rij >

Bron: Marie Claire UK