De grootste aanwijzingen dat Meghan Markle en Prins Harry gaan trouwen

Al het personeel van het Kensington Palace dient haar te herkennen.

Meest gelezen

Sinds Prins Harry vorig jaar het koninklijke protocol aan z'n laars lapte en het in een statement opnam voor de privacy van zijn vriendin Meghan Markle, wordt er gesproken over een ophanden zijnde verloving. Er verscheen immers nooit een statement over vorige vriendinnen van Prins Harry, niet?

Om duidelijkheid te scheppen in een nog onduidelijke zaak: dit zijn de belangrijkste redenen waarom men gelooft dat de twee vroeg of laat gaan trouwen.

Advertisement - Continue Reading Below

1. Meghan mag zonder uitgebreide check Kensington Palace in, waar Prins Harry woont, want ze is nu een 'regular'

De normale mens moet, voor hij een voet op Kensington Palace-grond mag zetten, een uitgebreide check door. Meghan inmiddels niet meer: ze is nu een 'regular', wat betekent dat al het personeel haar herkent en ze alleen vriendelijk hoeft te wuiven voor ze naar binnen gaat.

2. Meghan lijkt langzaam al haar banen af te zeggen

Iets wat Kate Middleton ook deed voor ze ging trouwen; zij stopte toen tot ieders verrassing bij het bedrijf van haar ouders. Meghan sloot in april onverwachts en schijnbaar uit het niets haar lifestylesite The Tig, en er wordt gesproken over een naderende exit bij Suits. Actrice, editor, prinses zijn; you can only do so much.

Meest gelezen

3. Meghan was bij Pippa Middletons bruiloft

En dat terwijl Pippa Middleton een 'no bling, no bring'-regel hanteerde, wat betekende dat er geen vriendjes of vriendinnetjes mee mochten, alleen verloofden of getrouwden. Hm...

4. Meghan zelf sprak ook al openlijk over de relatie

En wel op een van de zichtbaarste covers out there: die van Vanity Fair.

In het interview spreekt ze over de uitdagingen van een relatie met een prins, maar ze concludeert:

'I think it's really simple. We're two people who are really happy and in love.'

5. Tot slot: ze bezocht afgelopen weekend een polowedstrijd met Prins Harry

Afgelopen weekend bezocht Meghan Markle een polowedstrijd die Prins Harry speelde voor een aantal van zijn goede doelen. Klinkt misschien als iets triviaals, maar dat is het zeker niet. Ter vergelijking: Kate Middleton bezocht pas na zes jaar daten een polowedstrijd van Prins William; een paar maanden later waren ze verloofd.

Bron: ELLE Australië