1X #SHAKEUPYOURXMAS-box

Met een FITSHE Starterskit (én voldoende shakes om je tot ver in het nieuwe jaar te voorzien van een goede post-workout boost t.w.v. meer dan € 95), plus Liz hipster en de super comfy Mieke soft-bra van Lola + Lou in de maat van jouw keuze, t.w.v. € 80.

Meest gelezen

#SHAKEUPYOURXMAS met Lola + Lou en FITSHE

De periode rond Kerst staat niet bepaald bekend als een tijd waarin je makkelijk een moment voor jezelf neemt. Toch is het juist in deze periode belangrijk om tussen de uitgebreide diners en familiediscussies door even aandacht aan jezelf te geven, vinden Caroline van FITSHE en Malou van Lola + Lou. En dan niet alleen aandacht aan je buitenkant, maar juist ook voor de binnenkant. Om je hierbij te stimuleren hebben de oprichters van de twee Nederlandse merken onder het motto #SHAKEUPYOURXMAS een box samengesteld.

Advertisement - Continue Reading Below

Omdat zomerlichamen nu eenmaal in de winter worden gecreëerd, is het van belang om ook (of júist) tijdens de kerstperiode een goede workout in te plannen. Om ervoor te zorgen dat je lichaam optimaal herstelt na je training heeft FITSHE 100% natuurlijke post-workout shakes ontwikkeld, speciaal voor het vrouwenlichaam. 100% natuurlijk en met een pure en zachte smaak. Jezelf belonen voor je harde werken is één van de belangrijkste manieren om tijdens het sporten gemotiveerd te blijven. Hoe kun je dat beter doen dan jezelf te trakteren met de prachtsetjes van Lola + Lou? Niet alleen mooi, maar ontworpen met een oog voor comfort en sensualiteit.

WINNEN? Ga naar ELLE's Grote Adventskalender 2016, beantwoord de vraag en maak iedere dag kans op prachtprijzen!