Parijs Fashion Week-update

De laatste in de modewekenreeks, Parijs Fashion Week, is in volle gang. Even bijpraten.

Dinsdag ging het Parijse festijn, net als in de andere steden, nog rustig van start. Maar vanaf woensdag barstte het feest écht los met grote namen als Mugler en Gareth Pugh. Die dag was ook de beurt aan de Antwerpse Dries Van Noten om zijn nieuwste kledij voor de zomer van 2013 te tonen. Hij stuurde een pittige mengelmoes de catwalk op. Van romantische ruches tot metallics tot pullovers over jurken. Kortom een smaakvolle ratjetoe van lagen, stijlen én prints. Ook passeerden Lanvin (een mix van mannelijk en vrouwelijk), Balenciaga (met Kristen Stewart front-row naast Anna Wintour) en Ann Demeulemeester (die haar zwierige jurken baseerde op vlinders) al de revue.

Advertisement - Continue Reading Below

THE BEST IS YET TO COMEMaar! Dat is nog niet alles, want Parijs is Parijs. En in Parijs zijn de grootse shows. Denk: Hermès, John Galliano (waarvan de oprichter, Galliano himself, recentelijk nog al z'n titels vaarwel moest zeggen), Stella McCartney, Chanel, Valentino, Alexander McQueen, Louis Vuitton en Miu Miu. Niet bepaald de minsten. Ook vandaag stond er zo'n hoogtepuntje op het program. Zo stuurde Raf Simons zojuist z'n eerste ready-to-wear-collectie voor Dior 't plankier op en is later vanmiddag Maison Martin Margiela aan de beurt. Zou de laatste misschien al een tipje van de sluier oplichten van de Maison Martin Margiela voor H&M-collectie? Gisteravond werd er in ieder geval wel een andere collectie voor H&M onhuld, namelijk die van Anna Dello Russo, wat gepaard ging met een groot knalfeest.

Lezen: onthullingen over H&M's nieuwe keten & Other Stories >

Alle shows bekijken? Backstagebeelden? Showverslagen? Streetstyles? Kan allemaal! Grote zus ELLE.nl heeft het voor je klaar staan. Enjoy!