FASHION WEEK

De show waar iedereen van watertandde deze week: Louis Vuitton spring/summer 2015 in het Fondation Louis Vuitton te Parijs. En ook de eerste rij was gevuld met de mooiste dames in de mooiste creaties van de hand van Nicolas Ghesquière. Van Michelle Williams tot Miranda Kerr en van Catherine Deneuve tot Charlotte Gainsbourg: kijk mee naar alle celebs bij Louis Vuitton s/s 2015…

Foto’s: Getty Images

Parijs Fashion Week is over, uit, finito. Maar natuurlijk niet voordat we je de laatste highlights hebben voorgeschoteld (Miu Miu! Hermès!).

Verder: we waren al groot – groot! – fan van Nicolas Ghesquière’s eerste collectie voor Louis Vuitton post vertrek van Marc Jacobs (waarvan akte op de cover van ELLE’s recente september-issue) maar de designer pakt ons ook nu weer in. En: de spraakmakende performance op de Chanel Boulevard, Kendall Jenner loopt in bijna alle shows en nog veel meer hoogtepunten van Parijs Fashion Week.

Hier vind je de highlights van de voorgaande dagen @ Parijs Fashion Week >

Foto's: WireImage, IMAXtree & Instagram

Au revoir Paris! De modeweek in Parijs is alweer voorbij, maar gelukkig hebben we de front row-foto's nog. Verder: wát doet ELLE’s favoriete man bij Parijs Fashion Week?, Hedi Slimane’s star studded catwalkshow, Jean Paul Gaultiers afscheidsshow vol A-listers, Kim en North in matching see-through bij Givenchy én nog een dozijn grote shows met volgeladen front rows...

North West zat eerder al front row @ Balenciaga!

foto's: Getty Images & IMAXtree

We weten het: Parijs Fashion Week is voorbij. Maar mogen we nog éven terugblikken op die allemachtig mooie accessoires (vooral de tassen gingen direct viral) uit de Chanel-collectie, die je haast – door alle hectiek van de show – over het hoofd zou zien? Wij zouden hier zo een tasje of drie, vier van willen adopteren.

Dromen mag, toch?

De celebs zaten op de eerste rij bij Chanel >

Foto’s: IMAXtree

Deze it-girls van Hollandse bodem (Nicole, Linda, Lizzie, amongst others) zijn onmisbaar bij de internationale modeweken. Wat zij meemaakten voor, tijdens en na fashion week? Kijkt u mee.

Dit was hét feest van Parijs Fashion Week >

Beeld: Instagram en Twitter

Parijs Fashion Week is bijna voorbij. Een van de laatste headliners vandaag was de tweede ready-to-wear-collectie van Nicolas Ghesquière voor Louis Vuitton. Een show waar ie-de-reen naar uitkeek. Maar alsof Ghesquière in de aanloop naar die show niet al genoeg aan zijn hoofd had, wilde hij best de Louis Vuitton-instagrampagina overnemen voor een interessante blik achter de schermen bij de voorbereidingen. Waarvoor dank, Nicolas! 

Kijk je mee? En vergeet je vooral niet de uiteindelijke show (wij zijn fan!) te bekijken?

Foto's: Instagram

Vorige week dook Hollywoodclown Sediuk nog op Kim Kardashian, nu heeft-ie Ciara te pakken.

Vandaag showde Karl Lagerfeld zijn nieuwste spring/summer 2015-collectie, gedragen door Cara Delevingne, Saskia de Brauw, Chanel Beauty-boegbeeld Gisele Bündchen en meer van zijn favoriete modellen. Maar wie mochten er plaats nemen op de eerste rij bij Chanel? Kijk snel mee...

foto's: WireImage