Nieuw: Dior Hypnotic Poison Eau Secrète

De gloednieuwe variant van Diors parfum Hypnotic Poison al gespot? We tippen: Eau Secrète.

Meest gelezen

Dior heeft haar befaamde parfum Hypnotic Poison in een nieuw jasje gestoken en noemde ‘m Eau Secrète. Voor deze vernieuwde variant creëerde François Demachy, de neus van het parfum, een oriëntaalse geur waarin mandarijn, sinaasappel en bargamot de hoofdrol spelen. In het hart van het parfum bevindt zich jasmijn en tot slot voegde Demachy vanille toe. Al deze ingrediënten maken Eau Secrèt warm, sensueel en een tikkeltje zoet en fruitig.

Advertisement - Continue Reading Below

 
FLITS!
De Franse actrice, regisseuse en zangeres Mélanie Laurent is het gezicht van Diors verse rieker. Met wuft haar en enkel een zwarte bustier om het lijf, poseert de beauty door sensueel in de camera van de Amerikaanse modefotograaf Steven Meisel te turen. Meisel heeft onder andere campagnes voor Versace, Valentino, Dolce & Gabbana en Calvin klein op zijn naam staan en nu mag-ie Dior ook aan zijn opdrachtgeverslijst toevoegen.

Meest gelezen

 
HET FLACON
Dior Hypnotic Poison Eau Secrète zit in een flacon die verdraaid veel lijkt op de originele Hypnotic Poison-fles; bolvormig, met een ronde dop. Maar in plaats van een blauwe, kreeg de Eau Secrète een bordeauxrode dop.

 
De Dior Hypnotic Poison Eau Secrète is nu te koop in de luxere parfumerie. Voor 50ml betaal je € 72,50 en € 103 voor 100ml.

 

Marc Jacobs gaf zijn riekers Daisy, Daisy Eau So Fresh en Oh, Lola! door de mangel >