Nieuw: Tom Ford - Private Blend London

Tom Ford brengt een nieuwe unisex odeur genaamd Private Blend London op de markt.

London, baby! Tom Ford heeft zijn eerste stand-alone winkel in de Britse hoofdstad geopend en verkoopt daar de gehele Tom Ford-collectie. En dat heugelijke nieuws wil de designer groots vieren. Met een parfum. Private Blend London heet-ie en hij is unisex.
    

EN DAT IS VEERTIEN
Speciaal voor de opening van de eerste Tom Ford flagshipstore is de alom bekende Private Blend-geur in een nieuw, Londens jasje gestoken. De nieuwkomer is alweer de veertiende extensie van het originele parfum. Voor de odeur heeft de parfumafdeling van het Amerikaanse designerlabel zich laten inspireren door de Britse hoofdstad en heeft daar ontzettend zijn voor best gedaan. Want: ‘Onze Britse klanten zijn het meest veeleisend en stijlvolst van de wereld,’ zo vertelde de designer himself aan WWD.

Advertisement - Continue Reading Below

   
Ook nieuw van Tom Ford: make-up. Voor mannen. >

    
Hoe Tom Fords parfumteam dat vertaalde naar een rieker? Door onder andere zwarte peperolie uit Madagascar, saffraan, korianderzaad, komijnolie en koffieolie te mengen met geraniums uit Egypte, jasmijn, wierook en cistusolie uit Spanje. Die combi ‘vangt de unieke dynamiek tussen elegantie en stadse kalmte,’ aldus Tom Fords’ woordvoerder tegen WWD.

Meest gelezen

   
SPRITZ
De flagshipstore is vanaf deze week geopend @ Sloane Street en de geur ligt du moment in de beautyschappen van de enorme winkel (lees: bijna 750m2). De eerste zes maanden is ‘ie exclusief daar te koop. Bummer! Gelukkig is de rieker daarna ook in andere (nu nog onbekende) winkels te verkrijgen. Vanaf € 162,30 mag je je eigen Tom Ford - Private Blend London van 50ml meenemen en opspritzen.

  
Dit wil je zien: Marc Jacobs’ nieuwe make-upcollectie >