Onze wenkbrauwen moeten er weer aan geloven: hier is de 'wave brow'

En we denken er het onze van.

Meest gelezen

Sorry jongens, maar na de prikkeldraadwenkbrauw en de feather brows zijn we weer terug met een nieuwe trend die op dit moment stilletjes je Instagram binnensluipt. Het ziet eruit als een kruising tussen een slang, een harig rupsje en iets uit een Tim Burton-film. Ben je er klaar voor? We presenteren: de wavy brow.

Deze wel heel bijzondere look draait om een volle, stevig aangezette wenkbrauw met een kronkelend uiteinde en werd een paar weken geleden als eerste gepost door make-up artist Jessica Brodersen. Je krijgt 't voor elkaar met een potlood of ander gepigmenteerd product, niet zozeer door het vormen van je eigen haartjes.

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

Sindsdien heeft een aantal andere make-up artists geprobeerd deze stijl na te bootsen, en die deden er nog een schepje bovenop wat betreft waviness. Met behulp van flink wat Photoshop, dat wel.

Omdat we Kylie Jenner er nog niet mee gespot hebben is het wat vroeg om dit echt een onvermijdelijke trend te noemen, maar nu ben je in ieder geval goed voorbereid op de dag dat de wavy brows je Instagramfeed genadeloos overspoelen.

🐬🐬🐬

A post shared by 🍸MLMA 에멜레메이 (@melovemealot) on

En dit is hoe celebrities eruitzien met 90's-wenkbrauwen >

Bron: Marie Claire