Slim! Dolce & Gabbana weten wel hoe ze een internethype creëert . Al weken circuleert er op het www een teaser van dé nieuwe Animalier-make-uplijn. Een filmpje waarin je eigenlijk nog helemaal niets ziet, maar dat o-zo nieuwsgierig maakt.


WROAHR

Inmiddels is hij dan eindelijk gelanceerd, nou ja, het topstuk van de collectie dan. De Animalier-bronzer. En toegegeven, wij zijn fan want: panterprint. What’s not to love? De Animalier-make-uplijn is de nieuwste telg van de Animalier-familie, voornamelijk bestaande uit door celebs omarmde felgekleurde leopard print jurken, eyewear en tassen.

De zomer 2011-make-uplijn van Sisley al gezien? >

Natuurlijk is het woest aantrekkelijke printje niet de enige reden om naar de winkel te rennen. De limited edition-bronzer doet ook precies dat wat-ie moet doen; een zomerse en natuurlijke sun polished glow op de wangen toveren, die zoals Domenico Dolce beweert, des zomers toch wel het meest onmisbaar is. Mee eens.


Het wachten is nog even op de rest van de Animalier-make-uplijn, die ongetwijfeld gauw uit de doeken wordt gedaan. Kijk in de tussentijd vooral ook even op www.dolcegabbanamakeup.com voor meer make-upmoois van het Italiaanse modehuis.


Vandaag werd eindelijk de lange versie van de teaser vrijgegeven. Bekijk 'm hier:

youtubeView full post on Youtube