1. Emily Skye - @emilyskyefit

instagramView full post on Instagram

Ze is de oprichter van het programma van F.I.T. (Fitness Inspiration Transformation, een sport- en dieethit op internet) en haar feed staat vol met duidelijke video's, goede sportoutfits en verschrikkelijk goede buikspieren.

2. Amanda Bisk - @amandabisk

Amanda was vroeger paaldanseres en dat heeft haar veel gebracht. De skill om zichzelf als een slang in onmogelijk posities te brengen, bijvoorbeeld, en een to die for lichaam. Als yogalerares - dat is ze nu - steek je op haar Instagram heel handige dingen van haar op.

3. Kaisa en Jennifer - @twobadbodies

Leuk: Kaisa en Jennifer doen bijna alles met zijn tweeën en daar wordt alles eigenlijk meteen leuker en gezelliger van. 

4. Misty Copeland - @mistyonpointe

Misty Copeland is ballerina bij het Amerikaanse ballet, dus alleen daarvoor zou je haar al moeten volgen. En voor foto's zoals hierboven, waardoor je zelf weer op ballet wil.

5. Rachel Brathan - @yoga_girl

Rachel reist de hele wereld over en legt ondertussen haar yogaposes vast op adembenemende plekken, waardoor je eigenlijk een travel- en sportinstagram in één volgt. 

6. Jen Selter - @jenselter

Jen Selter heeft een van de beste paar billen van Instagram, zo wordt gezegd, dus hartstikke mooi dat ze tegelijkertijd ook een #fitgirl is die haar trucs met ons deelt.

7. Izabel Goulart - @iza_goulart

Fijne inspiratie voor lange(re) mensen: Izabel Goulart, die met haar ellenlange, gespierde benen en ongelooflijke abs nog steeds heel vrouwelijk is. Op haar feed deelt ze haar work-outs.

8. Tracy Anderson - @tracyandersonmethod

Tracy Anderson is de personal trainer van Gwyneth Paltrow en van Tracy Anderson ga je vroeg of laat houden. En dat gaat je helpen met het volgen van haar tips. Echt.