Het is nog lang geen zomer - hier nog even een throwback naar afgelopen zomer -, dus in bikini hoeven we nog lang niet. Maar mocht je nu om een of andere reden - een, een feestje, een strak pak, een vakantie naar een zonnig oord - snel in topconditie moeten komen, dan hebben we raad. Met deze trucs haal je binnen een week het maximale resultaat.

1. Mijd zuivel, gluten, alcohol en suiker

Want deze vier kunnen irritaties veroorzaken, waardoor je er 'puffy' uit kunt gaan zien of niet lekker in je vel zit - letterlijk. Vervang ze door proteïnen, groenten en goede vetten. Probeer de dag te starten met een smoothie die alle goede dingen heeft: avocado, citroensap en bladgroenten. Zelfs na een paar dagen kun je het verschil al merken.

2. Mijd zout

Zout is deze week je grootste vijand. Waarom? Omdat te veel zout ervoor zorgt dat je water vasthoudt en je een opgeblazen lichaam krijgt. Vermijdt niet alleen het zoutvaatje, maar ook ketchup, BBQ-saus en sojasaus.

3. Hou het rauw

Een paar dagen rauw eten is zo'n gek idee nog niet. Mocht dat te heftig zijn, zorg dan dat je veel dingen eet waar veel vocht in zit: watermeloen, komkommer en selderij. Ze helpen je lichaam te 'spoelen' en werken goed voor je spijsvertering.

4. Zweet

Slecht nieuws: je gaat binnen zeven dagen geen Victoria's Secret-modellenlijf krijgen, hoe hard je in de sportschool ook ploetert. Maar je zet wel de eerste stappen op weg naar het mooiste lichaam dat je kunt hebben. Ga die sportschool dus in en ga tot het gaatje - zonder je dagen rust te vergeten. Mentaal doet het veel, en fysiek leg je de fundering voor het prachtige lijf dat er over een aantal maanden voor je in het verschiet ligt.

5. Drink groene thee

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: groene thee is goed voor je darmflora en je spijsvertering.

6. Stretch

Bepaalde yogaposes en stretch-poses stimuleren de spijsvertering. De dag beginnen met een paar zonnegroeten zorgt voor een goede bloedcirculatie, waardoor je sneller die gezonde 'glow' krijgt.

7. Water, water, water

Nú is het moment om een paar extra flessen water in te slaan of naast je bed te zetten. Water spoelt nog steeds als een van de besten giftige stoffen uit je lijf, en het gaat ook constipatie tegen - de oorzaak van een opgeblazen buik.

http://gifrific.com/wp-content/uploads/2012/08/James-Franco-Drinking-Water-laughing-to-shock.gif