Huh?! Gaat Anne Hataway híer wonen met haar nieuwe gezin?

Over bescheidenheid gesproken...

Meest gelezen

Terwijl Anne Hathaway zich klaarmaakt om een nieuw lid van de familie te verwelkomen - de Oscarwinnares is momenteel zwanger van haar eerste kindje - is ze ondertussen ook bezig met het uitbreiden van haar huizenportfolio.

Maar, in tegenstelling tot wat de meeste toekomstige ouders doen, hebben Hathaway en haar man Adam Shulman ervoor gekozen om er op achteruit te gaan. Qua ruimte dan: ze kochten een penthouse met twee slaapkamers en twee badkamers in Manhattan’s Upper West Side, dat minder dan de helft van hun vorige appartement is in oppervlakte.

Advertisement - Continue Reading Below

De ouders in wording legden zo’n 2,3 miljoen euro neer voor het appartement van 112 vierkante meter, dat in een van de laatste privéhuizen ligt die ooit gebouwd zijn in de buurt. Het huis ziet er charmant uit, maar we moeten wel toegeven dat we een klein beetje teleurgesteld zijn dat Hathaway geen bod heeft uit gebracht op het Soho appartement uit the Devil Wears Prada dat afgelopen zomer in de verhuur ging.

More From Interieur Architectuur
20 articles
Binnenkijker rock & roll hotel Eindhoven Dutch Design Week
In dít rock-'n-rol-hotel wil je slapen tijdens DDW
Binnenkijker designhotel Panama
Tropische sferen in dit kleurrijke hotel in Panama
Google hoofdkantoor, Amsterdam
Hollands glorie in het Google hoofdkantoor
binnenkijker Hotel The Dutch Maastricht
Zien: het Madonna-waardige interieur van The Dutch
De façade van dit pand in New York is net 'n skele

Haar nieuwe penthouse heeft twee balkons en een privéterras, dus de familie heeft komend voorjaar en zomer genoeg mogelijkheden om aan hun zonnestralen te komen. De timing komt voor Hathaway ook goed, gezien ze in een one woman show in New York zal gaan spelen in april en mei.

En alhoewel het appartement - voor celebritybegrippen - bescheiden is, meldt Zillow dat het wel uitgebreid zou kunnen worden, mochten Hathaway en Shulman hun kroost nog verder uit willen breiden. 

Fotografie: Douglas Elliman

Fotografie: Douglas Elliman

Fotografie: Douglas Elliman

Fotografie: Douglas Elliman

Bron: ELLE Decor

 

Lionel Richie maakt een verrassende carrièreswitch >
Waarom heel Hollywood in de ban is van kristallen >