Dit is het nestje dat past bij ELLE's modevogels

​Modevogel turns huismus.

Meest gelezen

Ze schreven het zelf al: onze modecollega's bij ELLE zijn fanatiek vogelaar. Speciaal voor de ELLE Style Awards stelden ze vier favoriete categorieën modevogels op die ze geheel in thema hopen te zien vliegen rondom de awardwinnaars op 1 september.

En in iedere modevogel schuilt ook een huismus. Waar verstopt de Zwarte Raaf zich bijvoorbeeld, of zingt de Rock Bird zijn lied? Waar zweeft de Paradijsvogel trots rond en slaat de Hippe Vogel zijn vleugels neer voor rust? Voor inspiratie voor het nestje van de modevogel zijn wij er natuurlijk. Dus hup, doe de test welke modevogel jij bent en laat je verleiden door de interieurstijl die bij jouw persoonlijke vogel past.

Advertisement - Continue Reading Below

ZWARTE RAAF

De Zwarte Raaf hult zich in dramatische ensembles en duistere tinten. Zijn nest is op chic, met een gothic twist. Denk: rijke stoffen als fluweel, warm goud, diepe donkere tinten en natuurlijk pikzwart.

More From Interieur Inspiratie
20 articles
designklassieker Egg chair Arne Jacobsen
5x stoelen gebaseerd op Arne Jacobsens Egg Chair
Dit is dé nieuwste raamdecoratietrend.
Kast inrichten
10 tips voor het inrichten van een open kast
7 dingen die je kunt doen met restjes behang
22 mooiste plekken
De 22 mooiste plekken ter wereld

ROCK BIRD

De Rock Bird is een rebel en kleedt zicht als een individu. Hij omringt zich met stoere items, leer, lak en is buiten veel donkers niet vies van een dot felle kleur in huis of een ander schreeuwend statement in huis.

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

PARADIJSVOGEL

De Paradijsvogel heeft chic als overeenkomst met de Zwarte Raaf, maar is verder het complete tegenovergestelde. Zijn interieur is al net zo flamboyant als zijn uiterlijk en persoonlijkheid, met veel kleur, pailetten, veren, ruches, laagjes, kortom: niks is te gek.

HIPPE VOGEL

De Hippe Vogel pikt alles snel op en woont haast futuristisch. Één interieurstijl kun je hem niet toewijzen; zijn nest is een eclectische mix van bijzondere materialen, opvallende patronen en toch strak en gestroomlijnd.

Bij-Paris-Fashion-Week-stal-niet-Dior-s-collectie-maar-het-decor-de-show
Related Article
Binnenkijken-bij-de-buurman-een-waanzinnige-loft-in-hartje-Amsterdam
Related Article