EINDELIJK! Deze LED lamp maakt je knapper

Nooit meer zoeken naar perfect selfie-licht.

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
Van rijtjeshuis naar kasteel door Funda
Na vandaag doe je dat nooit meer.
Waarom je geen 'sorry' meer gaat zeggen voor troep
Echt, we kunnen er veel van leren.
6 dingen die mensen met een schoon huis doen

We hebben verlossend nieuws voor alle selfie queens out there. Er is een nieuwe LED lamp op de markt die je knapper maakt. Je leest het goed: een real life filter. Ooit afgevraagd waarom je er in kaarslicht altijd zo mooi uit ziet? Het geeft een zachte, warme gloed af. Laat dat nu net het idee achter de nieuwe LED lamp 003 light bulb van Plumen zijn.

Advertisement - Continue Reading Below

De LED lamp bestaat uit twee elementen: een neerwaarts gericht licht dat de omgeving verlicht (ook handig) én een goud component in het midden heeft. Deze geeft een warme gloed af en werkt flatterend voor het gezicht. De gouden facetten zijn geslepen door een juwelier om zo het licht perfect te vangen en het design af te maken. De lamp maakt je dus niet alleen mooi, hij ís ook mooi.

Het prijskaartje van € 150 nemen we daarom graag op de koop toe. Helemaal na 10.000 lichturen en tientallen bespaarde euro's op je energierekening. De Plumen 003 lightbulb zal beschikbaar zijn vanaf begin november. Zeker weten dat je de LED lamp dan in huis hebt? Pre-order hem dan alvast via de website.

Ook zonder deze lamp altijd goed op een selfie staan? Lees dan dit artikel.