Dé interieur- en designevents in oktober 2016 die je niet mag missen

​FOMO.

Meer van Interieur Hotspots
20 articles
Bijzondere inrichting van het Koi Café in Hanoi
Dutch Design Week 2017: Ook voor plantenliefhebbers the place to be Carolijn Slottje
Deze ontwerper maakt urban jungles van niveau
5 goede redenen voor Unseen Amsterdam dit jaar

PETER LINDBERGH | A DIFFERENT VISION ON FASHION PHOTOGRAPHY

> 10 september - 12 februari @ Kunsthal, Rotterdam

In de Kunsthal in Rotterdam zal van 10 september tot 12 februari een tentoonstelling met prachtig werk van een van de meest invloedrijke modefotografen van de afgelopen veertig jaar, Peter Lindbergh, te zien zijn. Met puur en alleen zwart-wit foto's, waar de fotograaf om bekend staat, is deze tentoonstelling zeker een bezoekje waard. Meer info vind je op kunsthal.nl.

Advertisement - Continue Reading Below

BREDAPHOTO INTERNATIONAL PHOTOFESTIVAL

> 15 september - 30 oktober @ Breda

Vanaf 15 september zullen zeven weken lang op diverse locaties in Breda meer dan 25 tentoonstellingen van international topfotografen te bezoeken zijn. Het thema voor het BredaPhoto International Photofestival dit jaar is 'YOU', over de vindingrijkheid van de zelfredzame mens. Onder andere zal een tentoonstelling van Fotograaf des Vaderlands 2016 Robin de Puy te zien zijn met werk uit haar collectie Jan voor Fotoweek 2016. Meer info vind je op bredaphoto.nl.

More From Interieur Hotspots
20 articles
Bijzondere inrichting van het Koi Café in Hanoi
Dutch Design Week 2017: Ook voor plantenliefhebbers the place to be Carolijn Slottje
Deze ontwerper maakt urban jungles van niveau
5 goede redenen voor Unseen Amsterdam dit jaar
Het grootste pop-up park ter wereld – in Rotterdam
Het grootste pop-uppark ter wereld – in Rotterdam
Volgend jaar in Jeruzalem.
Volgend jaar naar Jeruzalem? Hier wil je slapen

BredaPhoto International Photofestival

NATIONALE KRINGLOOPDAG

> 1 oktober @ 150 kringloopwinkels door heel Nederland

'Een goeie koop doe je bij de kringloop' is het motto van de Nationale Kringloopdag die deze zaterdag voor de achtste keer plaatsvindt. Ieder deelnemende winkel maakt er op deze dag een feestje van en zorgt ervoor dat je de tofste items verkrijgbaar zijn. Ook mooi, de opbrengst van de Nationale Kringloopdag wordt geïnvesteerd in mensen die het moeilijk hebben. Meer info en deelnemende winkels vind je op kringloopdag.nl.

Kringloop

BEURS EIGEN HUIS

> 7, 8 & 9 oktober @ Jaarbeurs, Utrecht

Voor iedereen met verbouwplannen is het the place to be. Op de Beurs Eigen Huis kun jij je laten inspireren voor het realiseren van je eigen droomhuis. Het is de grootste beurs in Nederland over bouwen en verbouwen. Meer info vind je op realiseerjedroomhuis.nl.

Beurs Eigen Huis

DUTCH DESIGN WEEK

> 22 - 30 oktober @ Eindhoven

De Dutch Design Week in Eindhoven is een evenement dat je als designliefhebber zeker niet mag missen. Negen dagen lang toont de stad een ode aan Dutch Design en stellen 2500 designers van Nederlandse bodem hun werk tentoon. De meeste van de 100 locaties zijn gratis - mooi meegenomen dus. Meer info vind je op ddw.nl.

Fenna Oosterhoff

Wist je dat IKEA ook op de Dutch Design Week zal staan?

TRIBAL ART FAIR

> 28, 29 en 30 oktober @ De Duif, Amsterdam

Het laatste weekend van oktober zal De Duif aan de Prinsengracht in Amsterdam in het teken staan van tribale kunst uit Tibet, Nepal, Zuid- en Noord Amerika, Afrika en Oceanië. De Tribal Art Fair is het evenement voor diegene die zich in inheemse sferen willen begeven. Aan de beurs zullen twintig galeries uit binnen- en buitenland meewerken. Meer info vind je op tribalartfair.nl.