Deze design- en interieurevents in 2017 mag je niet missen

Door heel Europa.

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
Waarom je vroeg moet beginnen met kerstdecoratie
Dit raam kun je uitklappen tot balkon
tips voor het organiseren van een kerstdiner

Voor alle vroege vogels die graag van tevoren bedenken wat ze willen doen in het nieuwe jaar.

MAISON & OBJET @ PARIS NORD VILLEPINTE, PARIJS

> 20 t/m 24 januari

Maison & Objet is dé beurs in Parijs waar mening interieurfanaat ieder jaar om staat te trappelen. Het mooiste interieurdesign en de tofste lifestyleobjecten vanuit de hele wereld komen hier samen. Het event wordt opgedeeld in drie secties: MAISON, OBJET en INFLUENCES. Lees, een overload aan interieurdecoratie, een concept-store én een unieke designroute. Meer info vind je op maison-objet.com.

Maison & Objet 2017
Advertisement - Continue Reading Below

SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE @ MILAAN

> 4 t/m 9 april

De meest spraakmakende producten van maar liefst 2.609 exposanten. Een hele week lang staat de agenda in Milaan vol met events, tentoonstellingen en presentaties. Alle grootheden uit de wereld van het interieur komen hier samen. Voor het grote publiek is het event te bezoeken op zaterdag 8 en zondag 9 april. Meer info vind je op salonemilano.it.

Duresta

PARIS DESIGN WEEK @ LES DOCKS, PARIJS

> 8 t/m 16 september

Van de vele designweken over de hele wereld is die in Parijs toch wel een hoogtepunt. Alles van Maison & Objet wordt hier verzameld. Tijdens deze week vind ook de tweede editie van 2017 van de beurs Maison & Objet plaats, een overdaad aan (interieur)design dus. Meer info vind je op maison-objet.com.

Paris Design Week
More From Interieur Nieuws
20 articles
Waarom je vroeg moet beginnen met kerstdecoratie
Dit raam kun je uitklappen tot balkon
tips voor het organiseren van een kerstdiner
Hartvormig eiland te koop bij New York
Little Greene, behang, vintage trend,
Nieuwe behangcollectie Little Greene bloemenprint

LONDON DESIGN FESTIVAL @ LONDEN

> 16 t/m 24 september

Stel je voor. Heel Londen in het teken van design. In september vinden er door de hele stad meer dan 400 events en tentoonstellingen plaats, georganiseerd door bedrijven van over de hele wereld. Meer info vind je op londondesignfestival.com.

100% Design at Olympia 4

DUTCH DESIGN WEEK 2017 @ EINDHOVEN

> 21 t/m 29 oktober

Hét designevent binnen eigen landgrenzen dat je ABSOLUUT niet mag missen is toch wel Dutch Design Week. Ook in 2017 staat de lichtstad weer voor iets langer dan een week vol met design. Ook ELLE Decoration was in dit jaar van de partij. Meer info vind je op ddw.nl.

PAN AMSTERDAM @ AMSTERDAM RAI, AMSTERDAM

> 19 t/m 26 november

Van 19 tot en met 26 november 2017 vind de jaarlijkse kunst-, antiek- en designbeurs plaats in Amsterdam RAI. Op de agenda van alle kunstliefhebbers mag dit evenement niet ontbreken. 120 galeriehouders, antiquairs en kunsthandelaren showen het beste van het beste uit hun portfolio. Meer info vind je op pan.nl.

'David Hockney: A Bigger Book'

Dé interieur- en designevents in december. >