Binnenkijker in eigen land: een waanzinnig huis aan het water

Inclusief plantenwand, fluweel en mooie tegeltjes in overvloed.

Meer van Interieur Inspiratie
20 articles
Dit zijn de 6 retro woonkleuren van dit najaar
De top 10 nieuwe reisbestemmingen van 2018
De comeback van het rotan meubilair

Voor wie de vorige ELLE Decoration heeft gemist: pal aan een weids Hollands meer vind je dit waanzinnige huis dat in twee jaar tijd ontstond uit niets. En het uitzicht, is minstens zo waanzinnig. Kijk maar mee:

Woonkeuken

Advertisement - Continue Reading Below

Een woonkeuken met zithoek, gescheiden door een op maat gemaakte haard. Aan de ene kant staat de eettafel van Riva Newton met gecapitoneerde bank die op maat werd gemaakt door Co van der Horst (net als de goudkleurige wandpanelen op de achterwand). De eettafelstoelen zijn van Gubi en kleuren mooi bij de fluwelen bank Groundpiece van Flexform in het zitgedeelte. De bolle hanglampen zijn van Bocci.

More From Interieur Inspiratie
20 articles
Dit zijn de 6 retro woonkleuren van dit najaar
De top 10 nieuwe reisbestemmingen van 2018
De comeback van het rotan meubilair
Zo combineer je neonlicht in je interieur
En er was Licht in Eindhoven!
En er was licht in Eindhoven!

Vanuit de keuken heb je een schitterend uitzicht op het water. En door de grote raampartijen stroomt het licht hier de hele dag naar binnen. Het keukeneiland werd op maat gemaakt door Lodder Keukens. De lampen zijn van Vibia en de plafondspots van DeltaLight. Op de voorgrond op tafel een blad van Gauxs en vaas van Michaël Verheyden.

Hal

Deze groene wand in de hal werd op maat gemaakt door Styled By Suzanne. Tafeltje Cork is van Vitra.

Studeerkamer

Advertisement - Continue Reading Below

Als de wind om het huis raast, zit je in de studeerkamer lekker beschut door de lage ramen. De stoel is van Moroso en de lampen zijn van JSPR.

Slaapkamer

De stoel is een Crinoline van Patricia Urquiola voor B&B Italia en de vitrage is van Dedar. De hanglamp boven het bed is van Tom Dixon.

Badkamers

Advertisement - Continue Reading Below

'Deze badkamer heeft de mooiste tegels. De prachtige kleur groen en die leuke vorm: ik was meteen verkocht toen ik ze zag.'

Meest gelezen

De twee wandlampen Lampe Gras no 304 werden in de spiegel bevestigd waardoor het lijkt of er vier hangen. De kranen zijn van Dornbracht en de wastafel werd op maat gemaakt. Ook hier verraadt de wand de liefde voor bijzondere tegels.

Naar buiten

Op het overdekte terras aan het water kun je al vrij vroeg in het jaar buiten zitten. In de verte ligt de steiger Door de geul rechts vaar je met het bootje dat je op de foto van de keuken ziet liggen zo het water op.

Op de binnenpatio brengt de kleurrijke hangstoel Tropicalia van Patricia Urquiola voor Moroso.

Kijk binnen in een designappartement in Barcelona >

In de nieuwe ELLE Decoration vind je nog veel meer binnenkijkers >