Scoor de mooiste designeritems met ELLE Decoration en Westwing.nl

En blijf op de hoogte van al het designnieuws en de laatste trends.

Meer van Interieur Shopping
20 articles
7 essentials voor een perfecte stranddag
9 budget vaderdagcadeaus voor in huis
9x het fijnste beddengoed voor in de zomer

SPONSORED

Nooit meer wachten op de sale, want bij onze vrienden van Westwing kunnen we het hele jaar door onze slag slaan. De online interieurshop start elke dag nieuwe campagnes met leuke, verrassende items voor in huis. Je vindt er producten in de meest uiteenlopende stijlen, van high-end designmerken tot spannende, kleine labels uit binnen- en buitenland. ELLE Decoration's Evelien ging in gesprek met Westwing en zocht haar favoriete items uit.

Advertisement - Continue Reading Below

De favorieten van Evelien Reich

Met al dat moois in de shop, snappen we dat het moeilijk is om te kiezen, want ja: iedere dag nieuwe items, iedere dag een nieuwe favoriet. ELLE Decoration's Evelien is het wel gelukt, zij zocht haar favoriete items uit, die je zo – direct – je winkelmand in sleept. Van de perfecte pannen voor al je éénpansgerechten tot de stoere accessoires van Tom Dixon, en alles wat je huis deze zomer nodig heeft. Dit zijn de favorieten van onze hoofdredacteur voor summer living.

More From Interieur Shopping
20 articles
7 essentials voor een perfecte stranddag
9 budget vaderdagcadeaus voor in huis
9x het fijnste beddengoed voor in de zomer
Deze zomer gaan we voor een blauw interieur
8x de leukste poefjes voor in huis

Nu ben je vast benieuwd wat ze zelf in huis heeft staan? Evelien schoof aan bij Westwing om te vertellen over haar huis met bijzondere eyecatchers, de do's en dont's op interieurgebied en de laatste trends. Lees het interview via de site westwing.nl/magazine.

ELLE Decoration X Westwing

Interieur- en designliefhebber opgelet, dit is hét moment om een abonnement te nemen op je favoriete blad. Want doe je dat nu dan krijg je daar een giftcard van Westwing t.w.v. € 75 bij cadeau. Heb je én het fijnste interieurblad een jaar lang op de mat én een fijn shoptegoed in handen.

PS De eerste 20 nieuwe members van Westwing scoren ook nog eens € 20 extra shoptegoed als welkomscadeau. Klik hier om je aan te melden. Go get 'm...