5 gadgets die jouw zomer een stuk makkelijker gaan maken

Dit wil je.

Summer time. Shop-ze.

Advertisement - Continue Reading Below

De slimme koffer

Dé smartkoffer met technische snufjes en veel ook. Dit exemplaar van Bluesmart beschikt onder andere over een USB-oplaadpunt, een GPS-tracker – mocht je hem uit het oog verliezen ondanks het automatisch alarm – én een ingebouwde weegschaal zodat zweten voor de incheckbalie verleden tijd is. Je sluit deze koffer natuurlijk gewoon met je smartphone want handmatig is zó 2016.

Verkoopinformatie via bluesmart.com.

Advertisement - Continue Reading Below

Een opblaasbare jacuzzi

De gekte barstte los toen Aldi besloot deze opblaasbare joekels te gaan verkopen voor 'n prikkie (€ 379). Want even eerlijk, wie wil nu niet kunnen opscheppen een jacuzzi in huis te hebben? Dat opblaasbare fluisteren we er gewoon net wat zachter achteraan. 

Verkoopinformatie via aldi.nl.

Advertisement - Continue Reading Below

Het ventilerende kussen

We kennen het allen; het constante gevecht tussen de koele en warme kant van je kussen tijdens de benauwde zomermaanden. Make way voor het ventilerende kussen, en zeg de eindeloze kussendans vaarwel.

Verkoopinformatie via silvana.nl.

Advertisement - Continue Reading Below

De Bite helper

Warme zomermaanden, woelen in bed en dan ook nog muggen die als kamikaze niet je partner maar jóu uitkiezen als slachtoffer. Gelukkig is daar, tromgeroffel, de Bite Helper. Een ingenieus apparaatje wat door microgolven de muggenbulten laten verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Verkoopinformatie via bitehelper.com.

Advertisement - Continue Reading Below

Luchtbed inclusief drankkoeler

We vroegen ons hierbij meer af waarom dit niet al langer bestond. Willen. Wij. Hebben.

Meer luchtbedden voor de perfecte zomerse Instagramfoto >