5 x de meest functionele designs van 2017

Opblaasbaar meubilair, een tv als kunstwerk en een uitklapbaar balkon. Ha!

Nu het jaar bijna ten einde is, wordt het tijd om de balans op te maken. Dit waren de vijf slimste designs van 2017. Van opblaasbaar meubilair tot een tv als kunstwerk en een uitklapbaar balkon. Het was een mooi jaar:

Advertisement - Continue Reading Below

Stabureau van Jaswig

Het handige stabureau van Jaswig kan in hoogte versteld worden. Dit maakt hem bruikbaar voor het hele gezin. De  StandUp inclusief accessoires is hier te koop. 

Wist je trouwens dat staand werken veel positieve gezondheidseffecten met zich meebrengt? Deze lees je hier

Advertisement - Continue Reading Below

Samsung's The Frame

De knappe TV van Samsung is extreem dun en zonder bedrading op te hangen. Behalve mooi wezen kan deze tv ook overgeschakeld worden in 'art modus' wat hem omdoopt tot kunstwerk. The Frame shop je hier

Advertisement - Continue Reading Below

Opblaasbare meubels

Tijdens de DDW 2017 spotte we jonge designer Christian Hammer Juhl. Hij ontwierp 10: 1, een reeks meubels die door middel van een vacuümpomp naar 10% van hun originele grote kan worden teruggebracht. Perfect voor de modern day nomad

Advertisement - Continue Reading Below

Tetris table van People's design

Het welbekende spelletje heeft nu een analoge variant gekregen: de Tetris Table ontworpen door People's Design kan gemakkelijk in en uit elkaar geschoven worden om zo een lange vergadertafel of klusters te vormen.

Advertisement - Continue Reading Below

Uitklapbaar balkon van Velux

Het CABRIO balkonvenster van Velux kan uitgeklapt worden tot balkon door een uitzettuimelvenster en een balkonelement onderin. Benodigdheden? Een hellend dak.