LIFESTYLENIEUWS

Over krap een week staat de 'engste' feestdag van het jaar weer voor de deur, en geheid dat veel van deze celebrities zich weer in de gekste outfits hijsen. Van 'Queen of Halloween' Heidi Klum tot Blake Lively; wij zetten de leukste/meest opmerkelijke/uitbundigste/gekste Halloween-kostuums van het beroemde gepeupel op een rij.

Modellen, van top tot teen besmeurd met modder, bestormden eerder vandaag Strijp-S in Eindhoven tijdens Dutch Design Week. Boodschap van het protest? ‘Van bezit naar gebruik is toekomst fashion.’

Kristen Stewart stopt voor eventjes met acteren. ‘I’m taking some time off because I’ve been working for two years.

Van Marloes en Alex tot Shakira en Gerard Piqué; dit zijn de gezelligste celebrity snapshots van de dag.

Renée Zellweger reageert op de geruchten over haar 'nieuwe' uiterlijk >

Het gesprek van de dag – Renée Zellwegers gezicht – werd deze week zelfs verplaatst naar prime time Nederlandse televisie.

En dan hebben we het niet over Buckingham en Beckingham Palace.

We kennen Anna Drijver (aka duizendpoot) natuurlijk allemaal van haar hoofdrollen in films, maar gisteren deelde ze een kiekje van een ander pronkstuk. En wel: haar tweede roman Ei.

Verder bespeuren we oa een shot van ELLE’s Nicole Huisman en Esther Copoolse tijdens het flamboyante Hermès-gala en een instagramfoto van it-girl Lizzy van der Ligt vóór dat feestje.

Sneak peek: Hermes s/s 2015 >

Foto's: Instagram & Twitter

Kelly Osbourne heeft een tatoeage laten zetten ter ere van haar overleden Fashion Police-collega Joan Rivers.

foto's: Instagram & WireImage