LIFESTYLENIEUWS

Sinterklaas komt vroeg dit jaar.

De ene na de andere celeb is óf zwanger, of heeft net een kleintje gekregen. Maar zodra het kroost groot genoeg is om een beetje mödisch voor de dag te komen, wordt die gelegenheid met beide handen aangegrepen (we noemen North West, Apollo Rossdale en Prins George). En staan de instagrampagina’s van de trotse moeders bol van de kiekjes van hun hippe kroost.

Milla Jovovich is weer zwanger! >

Oa dankzij de inzet van Rihanna, Jourdan Dunn en Joan Smalls.

Het is duidelijk; Katy en Kim verkeren in duidelijk zonnigere oorden dan wij, zucht.

De belachelijke reden waarom Georgina Verbaan werd geblokkeerd op Instagram >

Spruit nummer twee is in aantocht!

7 verdraaid goede redenen om NU jouw ticket naar die Instagram-waardige vakantiebestemming te boeken. Go Caribbean!

We zeiden het al: de beha kan de prullenbak in. Maar nu het woord ‘side-boob’ afgelopen vrijdag is toegevoegd aan de Oxford Dictionary kan-ie dat definitief. Kijk hoe oa Miranda Kerr, Gisele Bündchen en Rihanna dit fenomeen in de praktijk brengen.

Foto's: Getty Images

Madonna vierde afgelopen weekend haar 56e verjaardag (de zestig komt in zicht) en dat liet de zangeres – niet vies van een goed potje verkleden op zijn tijd – niet rustig aan zich voorbij gaan.

Gefeest werd er. Alsof er geen morgen zou komen. Privé villa in Cannes, jaren twintig-thema, uitgebreide A-list-gastenlijst; tja, je bent de Queen of Pop of je bent het niet. En dankzij Instagram waren wij – net als Kate Moss, Riccardo Tisci, Mert Alas, kroost Lourdes, Rocco, Mercy en David en de ontwerpers van DSquared2 ook een beetje bij Her Madgesty’s partijtje vol half naakte flappergirls en roze verenboa’s.

Let vooral ook even op de bijschriften van de gastvrouw herself.

Kunnen we het ook nog even hebben over de evolutie van Leonardo DiCaprio's baard? >


Horoscoop
20 augustus 2014
DAGHOROSCOOP

De maan zorgt vandaag voor een break van alle drukte en drama’s van de afgelopen weken, Leeuw. Tijd om de boel even de boel te laten en helemaal tot jezelf te komen. Je hoeft niet constant de beste versie van jezelf te zijn.

10 dingen die je denkt terwijl je in de paskamer staat >

 
xx 31520