Geri Halliwell & Russell Brand zijn koppel

Russell Brand heeft vriendin Isabella Brewster, hup, ingeruild voor Geri Halliwell.

Als we de laatste geruchten moeten geloven dan. Waar die Olympische Spelen al niet goed voor zijn. Tijdens de sluitingsceremonie van het sportspektakel traden zowel de Spice Girls als Russell Brand op en daar sloeg blijkbaar de vonk tussen de grappenmaker en Geri Halliwell over. Ja echt.

 

Vrienden van het stel verklappen aan The Sun (weer die korrel zout) dat de twee plots verwikkeld zijn in ‘een enorm serieuze romance’. Russell heeft zijn Amerikaanse vlam Isabella Brewster na de Olympische sluitingsceremonie dan ook gelijk de deur gewezen. Auch.

Advertisement - Continue Reading Below

 

HAND-IN-HAND
Moeilijk te geloven, maar Geri en Russell zijn wel al op de gevoelige plaat vastgelegd. Hand-in-hand. Bovendien gingen ze het afgelopen weekend, samen met Geri’s dochter Bluebell Madonna, naar het Hampton Court Palace.

 
Intussen is Katy Perry aan de kant gezet door John Mayer… >

 
‘Het begint tussen hun erg serieus te worden,’ verklaart een vriend van Russell aan The Sun. ‘Mensen dachten dat Russell een grap maakte toen hij zei dat-ie weer een crush had op Geri, maar het was wel degelijk waar. Ze klikken gewoon, ze hebben heel veel gemeen. Hij brengt heel veel tijd in Londen door om bij haar te zijn.’

Meest gelezen

 
OOGGETUIGE
En de ‘vriend’ van Katy Perry’s ex is niet de enige die over de romance uit de school klapt. Ook ooggetuige Greg Oram (eh, wie?) doet zijn verhaal aan The Sun: ‘Ik vond het zo gek om Russell Brand op die plek te zien (het Hampton Court Palace, red.). Totdat mijn vrouw me erop wees dat-ie met een Spice Girl was. Het leek erop alsof ze echt een geweldige tijd hadden. Hand in hand lopen en praten – het was honderd procent duidelijk dat ze een stel waren. Geri hield zijn hand vast op dezelfde manier waarop ik die van mijn vrouw vasthou. Het was zo schattig.’

 
Geinig detail: in 2008 zei Geri Halliwell over Russell Brand dat ze ‘het heerlijk zou vinden om al zijn gekke haren af te scheren.’ Wij duimen nu al dat Ginger Spice met de tondeuse in de weer mag. En ‘m een bad mag geven.