Must-see: Victoria's Secret Angels playbacken op Taylor Swift

Daar is-ie dan: de nieuwste lip sync-video starring Doutzen Kroes, Adriana Lima, Candice Swanepoel en andere Victoria's Secret Angels.

Meest gelezen

Het is een jaarlijkse traditie geworden: de Angels van Victoria's Secret playbacken op een nummer van de artiest die optreedt tijdens de veelbesproken show. Het begon twee jaar geleden met Maroon5, vorig jaar kreeg Justin Bieber de eer en dit jaar staat Taylor Swift in het spotlicht.

    
In november vond de Victoria's Secret Show van 2013 al plaats. Maar zoals ieder jaar is-ie pas een maand later op de beeldbuis te bewonderen. Als smeuïge preview en teaser voor de televisieuitzending playbacken en dansen een aantal Angels op Swifts nummer I Knew You Were Trouble. En je moet toegeven: dat ziet er best gezellig uit.
    

Advertisement - Continue Reading Below

Bekijk hier nog even alle foto’s van de Victoria’s Secret Show 2013 >

     
Al moesten we wel een beetje gniffelen om de blonde Candice Swanepoel. Ze zit een beetje stilletjes op de trap en houdt haar lippen stijf op elkaar. Och, ze kent de tekst waarschijnlijk niet. Gelukkig zingen Doutzen en Allessandra Ambrosio wel (zogenaamd) de longen uit hun afgetrainde lijf. Afijn, genoeg gepraat. Bekijk het playbackfilmpje van de Victoria's Secret Angels hieronder. De show wordt op dinsdag 24 december uitgezonden om 22.30 uur op Net5. Doutzen praat het hele gebeuren weer aan elkaar.     

Meest gelezen

     
Candice Swanepoel droeg de befaamde Fantasy Bra! >

    

PS - Er wordt gefluisterd dat VS-model Jessica Hart geen fan is van Taylor Swift. En dat is haar eigen schuld. Aan WWD vertelde ze: 'Persoonlijk vind ik dat ze er niet echt bij past. Ik weet niet of ik dat mag zeggen.' Ai. De woordvoerder van Victoria's Secret zette snel één en ander recht door te zeggen: 'Wij van Victoria's Secret en iedereen die daarbij betrokken is, inclusief Jessica Hart, waren erg blij dat Taylor Swift onderdeel uitmaakte van onze show.' Maar toch is Hart nergens te bekennen in de playbackclip. Een tikkeltje verdacht, non?
     

Niet niet genoeg gezien? Alsjeblieft: de backstagebeelden ook nog >