Sarah Hyland heeft een nieuwe vriend

De Modern Family-ster is volgens de laatste geruchten weer vrijgezel-af.

Meest gelezen

Sarah Hyland en ex-vriendje Matt Prokop leken het perfecte koppel. Vijf jaar waren de twee voormalige Disney-sterren (ze leerden elkaar kennen tijdens audities voor High School Musical) dolgelukkig samen en in 2011 namen ze samen de Disney-film Geek Charming op (voor degenen met Netflix, hij is best het bekijken waard). Bovendien deed Matt zelfs een cameo in Sarahs hitshow Modern Family.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Maar vorig jaar viel dat perfecte plaatje flink in duigen. Matt zou enorm opvliegend zijn en Sarah zelfs een keer bij haar nek hebben gegrepen. Na de break-up belandde de acteur in een diep dal en werd Sarah zo bang voor 'm dat ze een omgangsverbod aanvroeg. Narigheid alom dus.

Gelukkig lijkt Sarah nu weer gelukkig te zijn met acteur Dominic Sherwood, haar tegenspeler in Vampire Academy. De twee werden zoenend vastgelegd buiten de Warwick Nightclub in Hollywood afgelopen zaterdagavond, en volgens ooggetuigen weken de twee de hele avond niet van elkaars zijde.

Meest gelezen

Zelf willen 24-jarige Sarah en 24-jarige Dominic er nog niets over kwijt, maar dit postte de Britse acteur wel op Twitter:

 

Hmm... lijkt ons zo klaar als een klontje. En deze lieve foto zegt ook wel genoeg, niet?

 

Zijn Mila Kunis en Ashton Kutcher nou wel of niet getrouwd? >

Chad Michael Murray is getrouwd én wordt vader! >