Dit is het nieuwe huurhuis van Beyoncé en Jay Z

Powerkoppel Beyoncé en Jay Z hebben een nieuw huurstulpje gevonden in de Holmby Hills van Los Angeles. En wij hebben de foto’s voor je.

Meest gelezen

Beyoncé en Jay Z zijn al een tijdje op huizenjacht, maar het wil maar niet vlotten. Het stel werd zelfs overboden op een enorme villa in Beverly Hills. Wij vragen ons ook af hoe dat kan, aangezien Beyoncé (in haar eentje!) in alleen al 2014 zo’n 155 miljoen dollar bij elkaar harkte.

Voor de time being hebben de twee nu een huis gehuurd in Holmby Hills in Los Angeles en het is een waar paradijsje: 7 slaapkamers, 9 badkamers, glazen muren, een aparte gym en massagekamer, walk-in wijnkelder, een lift, privétuinen, outdoor keuken, infinity pool mét waterval, een tennisbaan… Juist: paradijs op aarde voor ons stervelingen.

Advertisement - Continue Reading Below

Het echtpaar was al bekend met de $150.000 per maand kostende woning; afgelopen zomer vertoefde de familie Carter-Knowles ook in het huis. Bekijk hieronder alle foto’s van het stulpje van Jay Z en Queen B, waarin ze rustig verder kunnen house hunten naar de perfecte L.A. mansion.

Meest gelezen

 

 

 

 

 
foto’s: Westside Estate Agency

Meer, gróót Beyoncé en Jay Z-nieuws! >

Er zijn dus ongeretoucheerde foto's van Beyoncé gelekt >

En zo krijg je de bum van Beyoncé >