De 9-jarige Jacob Tremblay WINT awards season

Ook tijdens de SAG Awards stal de kleine Jacob Tremblay ons hart.

Jacob Tremblay, de 9-jarige acteur uit de film Room, steelt al weken de show op alle rode lopers en prijzengala's van Hollywood. Hij gaf een geweldige speech tijdens de Critics' Choice Awards en na de Golden Globes had iedereen het over zijn knappe vader.

Ook tijdens de SAG Awards vannacht had de kleine man weer de tijd van zijn leven. Op de rode loper liet hij achteloos vallen tegenwoordig beste vrienden met Johnny Depp te zijn, 'obviously'. En zijn doel van die avond was Leonardo DiCaprio ontmoeten. Iets dat hem uiteraard is gelukt:

Advertisement - Continue Reading Below

This just happened!!! I finally met #leonardodicaprio #sagawards

A post shared by Jacob Tremblay (@jacobtremblay) on

Meest gelezen

 

Jacob, die helaas vannacht niet won in de categorie Beste Bijrol, liet zien goed tegen zijn verlies te kunnen toen hij samen met tegenspeelster Brie Larson vlak daarna een prijs mocht uitreiken. Hij grapte er op vrolijk op los:

I can still remember the first time I got nominated for a SAG Award,” zei hij met een grote grijns. “I was only 9 years old, and I was competing against Batman.

 

En daarna gaf hij Idris Elba, die eerder die avond van hem had gewonnen, deze super schattige hug:

 

Jacob, is niet genomineerd voor een Oscar, maar zijn film Room wel dus hopelijk gaan we hem nog vaak zien de komende weken.

Lees ook: Tina Fey en Amy Poehler namen Leonardo DiCaprio wéér op de hak >