Mensen zijn NIET blij met déze foto van Khloé Kardashian

Khloé maakt een misser op Instagram.

Meest gelezen

Je hebt het vast wel voorbij zien komen. De Kardashians vlogen met z'n allen naar Cuba om daar te filmen voor Keeping Up with the Kardashians. Een gezellige familietrip, zou je denken, maar Khloé Kardashian ligt nu flink onder vuur.

De realityster postte een foto van zichzelf voor het Fidel Castro-monument in Cuba op Instagram met het bijschrift 'Havana' eronder en een emoji van de Cubaanse vlag:

Havana 🇨🇺

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Advertisement - Continue Reading Below

 

Khloé had zich schijnbaar niet erg ingelezen over het land, want anders zou ze wel weten dat de meeste Cubanen Fidel Castro zien als een dictator die verantwoordelijk is voor enorm veel schendingen van mensenrechten en de massale vlucht van Cubanen naar veilige landen als Amerika.

Enorm veel fans reageerden dan ook teleurgesteld onder de foto van Khloé Kardashian op Instagram en aardig wat mensen staan er zelfs op dat ze 'm verwijdert. Dat is dus (nog) niet gebeurd.

Meest gelezen

Wel lijkt Khloé zich bewust van de negatieve comments, want toen ze deze video met nichtje North West postte op Instagram, dekte ze zichzelf meteen in met het bijschrift:

'Home (chill out people... She's in a booster car seat. I can hear you already! Worry about your own s--t. We good over here. TRUST).'