Kendall Jenner bevestigt met deze foto haar relatie met A$AP Rocky

Het (gossip)nieuws dat je deze ochtend éven gelezen wilt hebben.

Meest gelezen

Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt vandaag zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Kendall Jenner en rapper A$AP Rocky verbergen hun liefde eindelijk niet meer. Na veel speculaties bevestigde zus Kim Kardashian tijdens het Met Gala met deze foto - van A$AP die zijn handen even casual laat rusten op Kendalls bips - wat we eigenlijk allemaal al wisten: de twee zijn hartstikke samen. Och, niets zo fijn als een grote zus die je voor de wereld out:

Advertisement - Continue Reading Below

Nog meer liefdesperikelen vanaf het Met Gala, want Ryan Reynolds en Blake Lively werden door het befaamde Instagramaccount Humans of New York aan de mouw getrokken voor hun verhaal. Ryan deelde op dat verzoek een tranentrekkende en openhartige ode aan zijn vrouw. Deze twee <3:

Meest gelezen

Maar waar een celebrity filled gala is, is gegarandeerd ook flink wat drama. Dit keer omtrent de Oscar-winnende Eddie Redmayne die naar het schijnt WOEDEND was, omdat-ie werd geweigerd bij Rihanna's Met Gala-afterparty. De acteur en zijn vrouw Hannah Bagshawe wilden blijkbaar even meefeesten met Rih en haar genodigden in de 1Oak-nachtclub in New York, maar werden weggestuurd bij de deur. Niet omdat de zangeres dat wilde, maar omdat de club blijkbaar 'veel te vol was'. Hmm.


Beyoncé sloeg dit jaar het Met Gala over omdat ze, jeweetwel, hoogzwanger is van een freakin' tweeling, maar liet wel even via Instagram weten dat je vanaf nu voor een schamele 300 dollar een speciale editie van Lemonade kunt aanschaffen:

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Advertisement - Continue Reading Below

Intussen heeft J.K. Rowling zich de woede van haar fans op de hals gehaald, nadat ze gisteren op Twitter onthulde dat ze er spijt van heeft dat ze professor Sneep dood heeft laten gaan in de Harry Potter-reeks:

Hoé durft ze!

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen


J.K. Rowlings nieuwe Fantastic Beasts and Where to Find Them-acteur, Johnny Depp, bewijst nog maar eens dat hij nu echt de afslag heeft genomen naar crazy town, door niet eens meer zijn scripts te willen instuderen. Hij laat nu gewoon zijn assistent z'n teksten via een oortje voorzeggen tijdens het filmen.

De acteur ligt momenteel overhoop met zijn managers en daardoor lekken er allerlei opmerkelijke details over zijn werkleven naar buiten. In 2008 verklapte Kirsten Dunst ook al eens aan Vulture dat Johnny Depp altijd met een oortje in staat te filmen, maar de lieve schat dacht toen nog dat hij gewoon muziek aan het luisteren was:

'Johnny Depp has music playing in his ear when he acts. He has an earbud. That's why he's so great.'


Een hartbrekende, maar belangrijke video om mee af te sluiten. Presentator Jimmy Kimmel deed in zijn latenightshow een emotionele oproep aan Donald Trump over de zorg in Amerika. Kimmel onthulde dat zijn pasgeboren zoon met een hartafwijking was geboren, en vertelde in tranen het verhaal aan zijn publiek. Hij sloot zijn monoloog af met een oproep aan de president van Amerika om de zorg betaalbaar te houden in de VS:

'No parent should ever have to decide if they can afford to save their child's life. It just shouldn't happen. Not here.'