Alexander Skarsgård had een blind date – en dat liep niet helemaal goed af

De acteur is blijkbaar weer vrijgezel.

Let je even niet op, is Alexander Skarsgård weer vrijgezel. Blijkbaar zijn de acteur en Alexa Chung niet meer samen, want Page Six weet te vertellen dat Alexander afgelopen weekend een blind date had met model Toni Garrn. Inderdaad, de ex van Leonardo DiCaprio.

Maar waar Toni het ruim één jaar lang met Leo uithield, lijkt ze met Alexander date twee niet eens te halen. Volgens bronnen van Page Six waren de twee aan elkaar gekoppeld door een gemeenschappelijke vriend. Ze hadden vorig weekend in Montauk in Long Island afgesproken voor de lunch, maar blijkbaar was Toni zo nerveus dat ze twee vriendinnen had meegenomen.

Advertisement - Continue Reading Below

Ehm?

De date was (verrassend genoeg) geen succes. De bron:

'They didn't hit it off big-time. There may not be a second date in the cards.'

Alexander, die donderdag werd genomineerd voor zijn eerste Emmy Award voor zijn rol in Big Little Lies, was sinds 2015 samen met Brits model Alexa Chung. De twee werden voor het laatst in mei samen gezien. E! Online wist vrijdag exclusief te vertellen dat de twee onlangs als vrienden uit elkaar zijn gegaan:

'No one cheated on anyone. It was a clean breakup that was caused by busy schedules and distance. They really did love each other and were pretty serious. They still have respect for each other.'

Beyoncé deelt foto's van haar eerste datenight met Jay-Z sinds de geboorte van de tweeling >