Ophef over het nieuwe wassen beeld van Beyoncé

En meer (celebrity)nieuws dat je deze ochtend echt even gelezen moet hebben.

Meest gelezen

Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Lekte gisteren nog het geboortecertificaat van de tweeling van Beyoncé uit, haalt Queen B nu zelf de headlines. Madame Tussauds heeft namelijk een wassen beeld van de zangeres in New York staan die, eh, aardig vreemd is.

Niet alleen is haar huidskleur een paar tinten lichter gemaakt, ook haar gezicht en haren lijken in de verste verte niet op de zangeres. Laat het dus maar aan fans over om op social media *shocked* te reageren:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

Advertisement - Continue Reading Below

Madame Tussauds heeft inmiddels gereageerd en laat aan The Wrap weten dat het 'aan het licht en de flits van de camera ligt dat de huiskleur er zoveel lichter uitziet'. Ze deelden toen ook nog hun eigen foto van het beeld, maar dat maakte maar weinig verschil.

Advertisement - Continue Reading Below

Kylie Jenner is intussen wel in haar nopjes met haar nieuwe wassen beeld, dat gisteren werd onthuld:

I made her FaceTime my whole family .. fooled everyone 😫😍

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Meest gelezen

Jennifer Lopez wordt as we speak door fans bejubeld op social media, omdat ze bij een foto van het tweede kind van haar zus een genderneutraal voornaamwoord besloot te gebruiken.

Brendan was afgelopen juni bij de Global Young Leaders Conference in Washington, D.C. en J.Lo jubelde op Instagram over haar familielid. In plaats van hij/haar of het woord neefje/nichtje te gebruiken, schreef ze bij 't kiekje:

'This is Brendan my sister Leslie's second child!! They were the one person selected to represent their school at #globalyoungleadersconference in Washington DC!!! And I couldn't be more proud!!! Brendan is strong and smart and loving and a obviously a leader!! Titi Jenn loves you!!'

Veel fans kaartten aan hoe belangrijk het is dat Jennifer Lopez het woord 'they' gebruikte - volgens kenners is er nog geen duidelijke andere Engelse term voor een genderneutraal voornaamwoord, al gebruiken sommigen ook het woord 'nibling' als samenstelling van neefje/nichtje – en schrijven terecht allerlei lovende reacties onder de foto:

Maar het grootste applaus is natuurlijk voor Brendan, die was geselecteerd voor het prestigieuze Global Young Leaders Conference.

Advertisement - Continue Reading Below

Van J.Lo naar een andere Jenny, want Jennifer Lawrence heeft weer een film te promoten en komt dus langzaam maar zeker weer in het nieuws met gekke acties. Vrees niet, geen nieuwe struikelfoto dit keer, maar een onsmakelijk verhaal over eh, overgeven.

Page Six vond het namelijk belangrijk om een artikel te wijden aan het feit dat J-Law had gekotst tijdens een Broadway-show. Blijkbaar had de actrice last van buikgriep en moest ze plots haar toevlucht zoeken bij een prullenbak. Een 'oogggetuige' vertelt:

'Midway through the show, Jennifer Lawrence bolted from her seat. Several people saw her getting sick in the lobby. The ushers were very helpful and courteous in helping her out.'

Wellicht bést een beetje toepasselijk voor Jennifers aanstaande promotietour voor haar nieuwe film Mother, waar vriendlief Darren Aronofsky achter zit. Tot nu toe is er alleen nog een poster van de thriller – die in oktober gaat draaien – uitgelekt, maar die geeft ook ons eh... ja, je begrijpt wat we bedoelen:


Over posters gesproken, HBO heeft ook de eerste poster onthuld van hun nieuwe docu over wijlen Prinses Diana.

Diana, Our Mother: Her Life and Legacy werd gemaakt omdat het dit jaar precies twintig jaar geleden is dat ze overleed. Prins William en Prins Harry waren sterk betrokken bij het maken van de rolprent; op de poster zien we de twee breed glimlachend met hun moeder poseren. De foto werd in 1988 gemaakt bij Highgrove House voor de veertigste verjaardag van Prins Charles:

Vanaf maandag zal de documentaire te streamen zijn via HBO. In een eerste trailer zien we hoe William en Harry herinneringen over hun moeder ophalen:


Door naar een trailer van een heel ander kaliber. Het razendspannende boek The Snowman van Jo Nesbø is verfilmd door Tomas Alfredson (regisseur) en Martin Scorsese (producer) en de prent geeft je nu al nachtmerries.

Michael Fassbender schittert in de hoofdrol als hoofddetective. Hij gaat op zoek naar een groep slachtoffers die plotseling zijn verdwenen nadat de eerste sneeuwvlokken van de winter zijn gevallen. Hij denkt dat er een seriemoordenaar actief is en opent samen met een nieuwe collega – gespeeld door Rebecca Ferguson – een stel cold cases in de hoop de moordenaar te vangen voor de volgende sneeuwval.

The Snowman draait vanaf eind oktober in de bioscoop:


Gezellig liefdesnieuws om mee af te sluiten, want Brooklyn Beckham lijkt een nieuwe vriendin te hebben. De Brit wordt plotseling wel erg vaak gespot met de Amerikaanse zangeres Madison Beer en fans zijn ervan overtuigd dat de twee aan het daten zijn:

Eh tja, enorm duidelijk bewijs.