Een raadselachtige, nieuwe twist rondom de zwangerschap van Kylie Jenner

En meer (celebrity)nieuws dat je deze ochtend echt even gelezen moet hebben.

Meest gelezen

Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere ochtend het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Kylie Jenner heeft fans weer eens flink op het verkeerde been gezet. De (zwangere?) lipkitmogul postte op Snapchat een foto van haar 'girls trip' en nieuwsgierige ogen spotten al snel dat er tussen de stapel snacks ook tampons lagen:

Advertisement - Continue Reading Below

Een beetje vreemd, aangezien Kylies reisgenoot zus Khloé is, die óók zwanger zou zijn. Hmm... Nu kan het natuurlijk zo zijn dat de twee de tampons voor een andere vriendin/zus hebben ingeslagen, en kunnen die opgetrokken wenkbrauwen al snel weer naar beneden. Maar het is natuurlijk weer voer voor de vele speculaties. We blijven dus nog maar even wachten op die bevestiging. Nog steeds...

GIF
Meest gelezen

Intussen maken Behati Prinsloo en Adam Levine geen geheim van de komst van hun tweede spruit, en laten ze nu trots weten dat ze wederom een meisje verwachten.

De Maroon 5-zanger was te gast bij The Ellen DeGeneres Show en verklapte daar dat dochter Dusty Rose een zusje krijgt. Wel hebben Behati en Adam wat moeite met het bedenken van een goede naam en dus spoorde Adam Ellen DeGeneres weer aan om mee te helpen, Want ja, de talkshowhost heeft de naam van hun eerste kind verzonnen. Maar hé, Dusty Rose, da's natuurlijk best een lastige om op te volgen.


Behati Prinsloo is door haar zwangerschap dit jaar niet in de Victoria's Secret Show te zien, maar volgens de laatste geruchten gaan we wél Katy Perry op de befaamde, glittercatwalk spotten. Eerder werd al bekend dat Taylor Swift en Harry Styles gaan optreden tijdens de show van dit jaar, maar nu is ook deze e-mail uitgelekt:

Advertisement - Continue Reading Below

Nu wordt de Victoria's Secret Show over twee weken in Shanghai, China opgenomen. Toeval? Vast niet.

De boel kan dus voor Taylor Swift nogal ongemakkelijk gaan worden. Je grootste 'vijand' én ex op hetzelfde event? Yikes. Of gaat de zangeres voor een stunt zorgen en aan de wereld laten zien dat al die treurige ruzies tot het verleden behoren? Op 28 november weten we het...

GIF
Advertisement - Continue Reading Below

Lauren Conrad liet de schaar weer eens in haar lokken zetten en ging voor een prachtige lob. Willen.Wij.Ook:

✂️

A post shared by Lauren Conrad (@laurenconrad) on

Meest gelezen

Aan People laat de nieuwbakken moeder weten dat de reden voor haar knipbeurt vooral een praktische is:

'Yeah, I just cut it off. Honestly, it's more of a time saver. I have to blow dry my hair while my son is napping and it doesn't always last that long so less hair is less time. I don't have time for a lot of hair.'


Alexa Chung lijkt na haar breuk met Alexander Skarsgård de liefde weer te hebben gevonden. En wel bij een voormalige liefde. Volgens de laatste geruchten is het model weer aan het daten met ex Alex Turner, de frontman van de Arctic Monkeys.

De twee waren van 2007 tot 2011 een koppel en zijn sindsdien altijd vrienden gebleven. Blijkbaar is de vonk onlangs toch weer overgeslagen, want de Britse Metro laat weten dat ze 'all over each other' werden gespot in Londen deze week.

Alexa Chung en Alex Turner tijdens het Glastonbury Festival in 2008

Britney Spears heeft een nieuwe carrière gevonden. De zangeres is aan het schilderen geslagen en heeft deze week haar eerste kunstwerk verkocht. Voor 10.000 dollar! En dat ziet er dus zo uit...

Tja. Bijzonder.

Britney doneert het geld aan Vegas Cares, een organsatie dat de slachtoffers van die verschrikkelijke schietpartij in Las Vegas helpt.

Intussen gaat de zangeres gewoon lekker door met schilderen, op de tonen van Mozarts Turkse Mars: