Vorig jaar dineerden ze al eens samen en bezochten ze een bokswedstrijd, waardoor de ganse wereld dacht dat Jake Gyllenhaal en Rachel McAdams met elkaar aan het daten waren. Iedereen blij, kortom (niet in de laatste plaats omdat we dan eindelijk misschien een klein beetje droomduo Ryan Gosling & Rachel McAdams konden vergeten), behalve ELLE's Anke:

'Ik vrees alleen dat de Jake/Rachel-geruchten niet waar zijn. Nog niet in ieder geval,' schreef ze toen. Want tja: de twee namen net  samen Southpaw op, dus dat ene etentje en die ene bokswedstrijd konden heel goed ook gewoon werkgerelateerd zijn.

Maar! Nu, bijna een jaar later, zijn de twee opnieuw op gespot in een restaurant en de foto's liegen er bijna niet om (chech ze hier). Valt er dan toch écht iets romantisch tussen de twee te bespeuren, of is het een en ander slinkse promotie voor Southpaw, ten slotte deze zomer in de bioscoop? We slaan er de trailer van Southpaw nog maar eens op na (we zien chemie op 0.22), waarin Gyllenhaal alvast in een prachtige rol is te zien.

youtubeView full post on Youtube

PS. Intussen keurt Ed Sheeran in een interview met ZM Online de nieuwe vriend van Taylor Swift (Calvin Harris) goed. 'He's cool. He's a really nice guy, yeah. Really really nice guy. Yeah, I'd give the seal of approval.' Nah: is dat ook geregeld!

Nog even de hand-in-handfoto waarmee Taylor Swift-Calvin Harris écht bevestigd was >

De échte reden achter Drakes blik vol afgrijzen na de kus van Madonna >