Queen Elizabeth II heeft haar kleinzoon, Prins Harry, haar zegen gegeven om zijn relatie met Suits-actrice Meghan Markle voort te zetten. Althans, dat meldt Us Weekly. Queen E. is 'fully supportive' wat betreft de nieuwe liefde van de roodharige prins, zo wist een Buckingham Palace-insider aan de website te melden, en 'delighted to see Harry in a loving relationship.'

Ahhhh.

Ontmoet heeft Elizabeth Meghan nog niet, maar de actrice hoeft zich dus niet ontmoedigd te voelen om binnenkort eens op de thee te gaan bij haar aanstaande schoonoma.

Naar verluidt duurde het overigens vijf jaar voordat Kate Middleton dat deed. Meghan en Harry lijken iets harder van stapel te lopen. De actrice heeft in de paar maanden dat ze met Harry is zijn vader en broer al ontmoet. Bij wie ze volgens verschillende bronnen een goede indruk achterliet.

Maar er zijn plenty royal familieleden die Meghan de hand nog moet schudden. Hoewel bronnen eerder meldden dat Meghan en Kate elkaar al ontmoet hadden, wordt nu door Us Weekly beweerd dat dit nog niet het geval is, maar dat Kate 'really keen' is om te zien 'what Meghan is all about'.

Tot die tijd reizen Harry en Meghan heel wat af tussen Londen en Toronto, Meghans hometown. Tijdens Meghans laatste bezoekje aan Londen vorige week werden de twee voor het eerst samen gefotografeerd, onderweg naar het theater.

xView full post on X
Van: Harper's BAZAAR US