Gisteren startten we met ELLE's hagelnieuwe rubriek 5 things to make your daymet onder ander Beyoncé en Blue Ivy in konijnenpak – vandaag is 't tijd voor een nieuwe ronde, nieuwe kansen.

1. Het bruidjurkenlabel van de meest gepinde trouwjurk ooit komt naar Europa. Dé trouwjurk die meer dan twee miljoen keer gepind werd, wie kent 'm niet? Verantwoordelijk voor de populaire wedding dress is het Australische label Grace Loves Lace, en ze hebben nu eindelijk een boetiek geopend in Shoreditch, Londen. Trouwerij op de planning? Plan maar meteen een weekendje Londen in voor de nodige trouwjurkenpassessies.

Grace Loves Lacepinterest
Grace Loves Lace

2. Barack Obama's trouwe White House-fotograaf neemt Donald Trump op de hak. Donald Trump zit inmiddels 100 dagen aan het Resolute desk en iemand die daar geen voorstander van is, is Obama's voormalig huisfotograaf Pete Souza. Sinds zondag post Souza via Instagram foto's van de voormalig president, ter vergelijking van de huidige – en je snapt wel wie er beter en knapper uit de verf komt:

instagramView full post on Instagram

3. Limited edition XXL-fotoboeken. Taschen lanceert vandaag een speciale collectors edition van het fotoboek Heimat van Ellen von Unwerth. Slechts 1500 exemplaren zijn er verkrijgbaar van de XXL-uitvoering van het boek, genummerd en gesigneerd door Von Unwerth. Kost wel een goede duit; € 750 – maar heb je wel een collectors item in huis.

Heimat - Ellen von Unwerthpinterest
Heimat - Ellen von Unwerth

4. Monocrafft neemt ELLE's Insta Stories over. Merrel Westhoff, het geniale brein achter 't Rotterdamse sieradenlabel Monocrafft, neemt enkele dagen ELLE's Insta Stories over om te delen wat ze allemaal meemaakt tijdens haar avontuur in de States, waar ze onder andere een eigen pop-up shop-in-shop opende in J. Colby Smith's studio in Los Angeles.

5. Oranje stappers voor Koningsdag. Speciaal voor Koningsdag lanceert Dr. Martens de zeer gelimiteerd verkrijgbare Koningsdag 1460 boot. De leren boots hebben een oranje zool, oranje veters en gouden veterringen. Made in England, dragen in Nederland. Zo stap je als Koning te rijk door Amsterdam, of een andere stad, donderdag de 27e. Exclusief verkrijgbaar via drmartens.com en in beide winkels van Dr. Martens in Amsterdam voor € 195.

Dr. Martens limited edition Koningsdag 1460 bootpinterest
Dr. Martens limited edition Koningsdag 1460 boot

Van Amsterdam tot Den Haag: dit zijn onze favoriete Koningsnacht- & -dagfuiven >