P. Diddy cropt Kylie en Kendall Jenner uit Met Gala-foto

Het (gossip-)nieuws dat je deze ochtend éven gelezen wilt hebben.

Meest gelezen

Omdat je dit weekend waarschijnlijk wel iets beter te doen had dan in de levens duiken van de rich and famous, zet ik hier al het guilty pleasure-nieuws dat je tóch even wilt weten op een rij. Graag gedaan.

Gigi's Gossipcorner

P. Diddy is savage en cropte Kylie en Kendall Jenner uit één van zijn Met Gala-foto op Instagram. Deed namelijk zo af aan het gangster-gehalte van het kiekje:

Advertisement - Continue Reading Below

Zoek de verschillen:

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Meest gelezen

#teamlove #blackexcellence

A post shared by Diddy (@diddy) on


Had Bella Hadid het er vorige week nog moeilijk mee om haar ex The Weeknd met nieuwe vlam Selena Gomez bij het Met Gala te zien, nu vertelt ze aan de Britse Grazia dat ze het geweldig vindt om vrijgezel te zijn:

'It's like I'm finally getting to the point where I can just think about what I want to do and the places I want to go. I want to be as independent as possible and worry about myself rather than anyone else.'


Intussen maakten Meghan Markle en Prins Harry hun eerste, officiële debuut als koppel door samen naar een publiekelijk evenement te gaan. De twee gingen naar een exclusief polo-event in Ascot, waar Prins Harry aan zijn nieuwe vriendin liet zien hoe goed hij een balletje kan slaan op een paard. Foto's van de twee op hun chique uitje vind je hier.

Advertisement - Continue Reading Below

Ook liefdesnieuws uit Nederland; Halina Reijn bevestigt dat ze een relatie heeft met voetballer Daniël de Ridder. Het gerucht ging al langer, maar met deze foto's is de kogel dan echt door de kerk. Och, wat gezellig:

Mijn lief.

A post shared by halinareijn (@halinareijn) on

London ❤️

A post shared by halinareijn (@halinareijn) on

Advertisement - Continue Reading Below

We zullen het voorlopig zonder de social media-rants van Kanye West moeten doen, want de rapper heeft al zijn accounts verwijderd. Na zijn breakdown van vorig jaar doet Kanye het even rustig aan, en neemt vrouw Kim Kardashian na haar pauze na de overval in Parijs de honneurs waar. Er was immers afgelopen weekend wel nog even een nieuwe kinderkledinglijn te promoten:

Meest gelezen

My baby boo @thekidssupply

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

#Inspo TheKidsSupply.com

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Intussen bevestigt Zoe Saldana dat haar Crossroads-tegenspeelster Britney Spears haar mond voorbij had gepraat toen ze zwanger was van haar tweeling en het grote nieuws nét even wat te vroeg met de rest van de wereld deelde. No hard feelings, gelukkig. Britney was gewoon Britney (b*tch):

Advertisement - Continue Reading Below


Afgelopen vrijdag ook nagelbijtend achter Netflix gezeten voor dié aflevering van Riverdale, waarin de moordenaar van Jason werd onthuld? Welnu, de seizoensfinale van aanstaande vrijdag belooft haast nóg spannender te worden. Kijk maar eens naar deze sneak preview:


Nog meer trailers die je niet wilt missen. Er staat je weer een mooi filmjaar te wachten, met de nieuwe oorlogsprent van Christopher Nolan (Dunkirk), een actiefilm vol girl power (Wonder Woman) en horror van de bovenste plank (It).

De films kregen 't afgelopen weekend allemaal een gloednieuwe, lange trailer, dus het kan niet op met 't kijkvoer. Enne, let vooral even op de omgeving in Dunkirk, want de prent werd vorig jaar deels geschoten op Urk: