1. James Corden gaat de Grammy Awards 2018 presenteren. De Late Late Show-presentator bevestigde gisteravond het nieuws dat hij voor de tweede keer op rij de hét muziekspektakel van het jaar gaat presenteren. De Britse komiek host daarmee de 60e jubileumshow van de Grammy's, die op 28 januari 2018 plaats zal vinden in New York.

2. Nike lanceert gouden sneakers. Must-have sneakers, al zeggen we het zelf; Nike lanceert vandaag de Nike Air Max 97 Gold, een revival uit de nineties in een nieuw, gouden jasje. Voor € 180 heb je een golden pair aan je voeten.

Brown, Tan, Beige, Metal, pinterest
Nike Air Max 97 Gold

3. Karl Lagerfeld maakt knuffels. Uiteraard géén doorsnee knuffeldieren; de ontwerper heeft een stuffed versie van zijn geliefde kat Choupette gemaakt. Je weet wel, de kat met 142.000 volgers op Instagram. Choupette is niet goedkoop; je betaalt 420 Engelse ponden (een kleine 500 euro) voor de limited edition knuffelkat. Slechts 2000 stuks zijn er gemaakt, die vanaf 23 mei verkrijgbaar zijn via stylebop.com.

Eyewear, Vision care, Glasses, Sunglasses, Carnivore, Blazer, Fur, Companion dog, Toy dog, Non-Sporting Group, pinterest
Stylebop

4. Levi's iconische spijkerbroek is jarig en dat betekent feest! Zaterdag 20 mei viert Levi's wereldwijd 501 Day en ter gelegenheid daarvan lanceert het label een limited edition 501-collectie en een documentaire met onder andere Solange Knowles en Snoop Dogg – die hieronder te zien is. Ook roept Levi's fans wereldwijd op om bewegingen vast te leggen in een video in hun 501-jeans en deze te delen via #501day, daarmee maken denimlovers kans op een customized 501.

youtubeView full post on Youtube

5. Deze foto's van de Britse Royal Family zijn de gezelligste foto's die je vandaag gaat zien. Prins Harry, Prins William en Catherine, Duchess of Cambridge, organiseerden een tea party in de tuinen van Buckingham Palace, ter ere van kinderen die hun ouder hebben verloren in de strijdkrachten, en de foto's zijn priceless. De kiekjes verschenen op het officiële Instagram-account van de Britse royals, Kensington Royal. Kijk maar mee:

Gaat Prins Harry binnenkort op één knie voor zijn vriendin Meghan Markle? >