Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

De Kardashians blijven opvallend stil over Rob Kardashians beschamende socialmediatirade over Blac Chyna, maar Kim heeft nu toch gesproken. Of nou ja, ze heeft iets duidelijk gemaakt. People mailde de reailtyster voor een reactie op het Blac Chyna/Rob-verhaal en wat ze vervolgens deed? Blac Chyna's Non-Disclosure Agreement sturen.

Hiermee impliceert Kim dat haar voormalige vriendin de NDA heeft overtreden, want er staat in:

'Chyna shall not at any time disclose, publicly or privately, any information which is in any way, fashion or manner related to, associated with or connected to the Kardashian family/Jenner family/Disick family/West family and/or their personal relationships, their business activities, plans, operations, finances or employees.'

Hmm... Kim is dus duidelijk Team Rob. Ook al zou ze dat niet moeten zijn.


Ook wat drama in huize Cyrus-Hemsworth. Bronnen vertellen dat Miley en Liam bijna voor een tweede keer hun verloving verbraken, omdat ze ruzie zouden hebben gekregen over hun huwelijkse voorwaarden.

Blijkbaar was Liam Hemsworth 'gechoqueerd' toen Miley aangaf onder huwelijkse voorwaarden te willen trouwen en kregen ze een fikse ruzie toen ze 'm een prenup onder de neus schoof. Gelukkig lijkt alles nu weer koek en ei tussen de twee, want Liam deelde afgelopen weekend nog dit schattige kiekje op Instagram:

instagramView full post on Instagram

Eerder gaven verschillende bronnen al aan dat Miley en Liam in juli in het huwelijksbootje willen stappen, tijdens een kleine ceremonie in Las Vegas.


Kate Middleton deed intussen oude tijden herleven door de prachtige Cambridge Lover's Knot Tiara van wijlen Prinses Diana te dragen tijdens een diner in Buckingham Palace voor de royals van Spanje. Plaatje, hoor.

Zo droeg Prinses Diana de tiara in 1983:

Hair accessory, Crown, Bridal accessory, Headpiece, Fashion accessory, Style, Tiara, Headgear, Fashion, Beauty, pinterest
Getty Images

Intussen maakte Meghan Markle gisteren een zeldzame public appearance in Canada om de 100ste aflevering van haar hitshow Suits te vieren. Nope, Prins Harry was er helaas niet bij.


Over hitshows gesproken, het filmen voor het tweede seizoen van de tranentrekker This Is Us is dan eindelijk begonnen. En ja, we krijgen (halleluja!) meer flashbacks van Jack (aka Milo Ventimiglia) te zien:

Eind september gaat het tweede seizoen van This Is Us al in Amerika van start. Wanneer we in Nederland van nieuwe afleveringen kunnen gaan genieten is nog niet bekend, maar hou Fox in de gaten.

Enne, check ELLE.nl vanavond voor ons live verslag van de Emmy-nominaties, daar zit This Is Us gegarandeerd tussen.


Ook mooi acteernieuws voor Blake Lively, want de actrice heeft een rol gescoord in de nieuwe spionagefilmreeks The Rhythm Section. De spionagefilms zijn gebaseerd op de boeken van de Britse schrijver Mark Burnell en worden gemaakt door de producenten van onder andere James Bond. Dat belooft dus wat.

De 29-jarige Blake Lively zal Stephanie Patrick spelen, die nadat haar familie om het leven komt in een vliegtuigongeluk, een zoektocht start naar de waarheid en de daders. Reed Morano (The Handmaid's Tale) zal de eerste film van de reeks gaan regisseren en schrijver Burnell treedt op als uitvoerend producent.


Ryan Phillippe laat intussen in navolging van Shia LaBeouf bij Sway zien dat-ie niet alleen kan acteren, maar ook rappen(!). Kijk maar (vanaf 21.56):

Oké, en dan ook nog maar een keer Shia LaBeouf, omdat het zo epic was:


Geweldig filmpje om mee af te sluiten: de Britse tennisser Andy Murray zet even een sportjournalist op z'n plek als-ie een seksistische fout maakt.

De Wimbledon-winnaar werd gisteren door de Amerikaanse Sam Querrey uit het Britse tennistoernooi geslagen, waarna een journalist 'm vroeg:

'Sam is the first U.S. player to reach a major semi-final since 2009. How would you describe...'

Maar hij kon z'n vraag niet afmaken, want Murray corrigeerde 'm correct door te zeggen 'de eerste MANNELIJKE speler'. Want jawel mensen, Serena Williams heeft de halve finale van Wimbledon natuurlijk allang een keer bereikt. Daarnaast hebben ook de Amerikaanse Venus Williams, Coco Vandeweghe, Madison Keys en Sloane Stephens de halve finale al eens gehaald. Enne, hadden we al gezegd dat Serena Williams zwanger(!) was toen ze de Australian Open eerder dit jaar won?

*mic drop*

Bekijk hieronder de briljante actie van Andy Murray: