1. Cara Delevingne op de rode loper in een creatie van Iris van Herpen. In één woord: WAUW. Cara rockt een futuristisch nummertje van de Nederlandse ontwerper tijdens de première van Valerian And The City Of A Thousand Planets in Hollywood gisteravond. Zelfs Cara's korte coupe past perfect bij de jurk van metalen golven. We like.

Clothing, Shoulder, Fashion model, Carpet, Fashion, Red carpet, Beauty, Leg, Joint, Hairstyle, pinterest
Getty Images

2. Onze collega's van ELLE Eten zorgen voor verkoeling. Dit kun je allemaal doen met een watermeloen op deze tropische dag >

3. Hugo Boss kiest voor bijzondere modellen: M.I.A. en Jamie Jamie Campbell Bower. De nieuwe wintercampagne van Hugo Boss is vandaag gelanceerd en na een bups 'normale' modellen heeft het label gekozen voor enkele bijzondere figuren; zo staan zangeres M.I.A. en acteur Jamie Jamie Campbell Bower model in de campagne – geschoten door de talentvolle Britse fotograaf Harley Weir. En als Weir achter de camera staat weet je dat het prachtplaatjes worden, kijk maar mee:

Red, Tree, Beauty, Fashion, Wood, Leaf, Dress, Textile, Spring, Photography, pinterest
Harley Weir
Leg, Outerwear, Photography, Sitting, pinterest
Harley Weir

4. Shopwalhalla de Bijenkorf breidt het assortiment uit met nieuwe designermerken. Shop 'til you drop; DeBijenkorf.nl breidt het designerassortiment dames- en herenmode en accessoires uit met een groot aantal merken zoals: Balenciaga, Balmain, Bottega Veneta, Isabel Marant, Loewe, Montblanc, Philipp Plein, RvdK, Sies Marjan en Valentino. In het Amsterdamse filiaal zijn ook merken Alexa Chung en A.P.C. toegevoegd (ELLE's redactiefavorieten). De nieuwe pre-collecties zijn nu in de winkel en online verkrijgbaar.

5. Bekende koppen spotten in de nieuwe veiligheidsvideo van British Airways. De film bevat een aantal van de meest geliefde personages uit de UK en is gemaakt om klanten van British Airways te helpen bij het begrijpen van belangrijke veiligheidsboodschappen. Spot jij Gordon Ramsay, Rob Brydon, Sir Ian McKellen en Thandie Newton? Snel op play:

youtubeView full post on Youtube

Cargobroeken zijn dé trend van dit moment >