Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Ben je al bekomen van het nieuws dat Kylie Jenner zwanger is? Wij niet, en het internet ook niet. Daar wordt namelijk nog flink gespeculeerd: waarom is ze nu al zwanger van tamelijk nieuw vriendje Travis Scott? Is het een grap? Zou Kylie ooit een grap maken over een zwangerschap, wetende dat zus Kim Kardashian door een placenta-aandoening niet zomaar zwanger wordt?

De oplossing in dit raadsel, volgens verschillende bronnen: Kylie Jenner is de surrogaatmoeder voor Kim Kardashians derde kindje. Klinkt vergezocht, maar het zou zomaar eens waar kunnen zijn; Kim maakte in juni al bekend dat ze een surrogaatmoeder voor haar derde kindje nam, en die moeder zou inmiddels in januari 2018 uitgerekend zijn. Tel daarbij op dat Kylie Jenner volgens US Weekly 'al vier maanden zwanger is', en je gaat je toch achter het hoofd krabben...

xView full post on X

Wordt vervolgd. Intussen viert Kylie de verjaardag van beste vriendin Jordyn Woods.


Iets anders: ter ere van het tienjarig jubileum van de Kardashians, werd executive producer van Keeping Up With The Kardashians, Ryan Seacrest, door E! uitgenodigd om met de familie te praten over de Kardashian-hysterie van het afgelopen decennium. Wat we daardoor kregen te zien: de originele 'pitch'-video van Kim Kardashian die ze naar E! verstuurde. Toch een beetje cringeworthy.


Blijven we nog héél eventjes bij de Kardashians (en dan gaan we door, beloofd), want in diezelfde special stipte Ryan Seacrest de relatie van Kourtney en Scott Disick aan. Is er nog een kans dat de twee ooit bij elkaar komen? En zo niet, is er dan nog een vriendschap over, of nou ja, hoe zit het precies met hun relatie? Weten we nog steeds niet, want de twee leken totáál niet op een lijn te zitten over wat ze nu van en met elkaar zijn.

Kourtney over hun relatie: 'We're coparenting our kids and just trying to get along.'

Scott over hun relatie: 'She's the only person I've ever loved in my life.'

Scott (als grapje?): 'Yeah, I try to f*ck her like once a week.'

Kourtney, opnieuw, om iedereen eraan te herinneren dat ze er echt overheen is: 'The debauchery that has gone on has definitely closed the door several billion times.'

Zie het hele fragment zelf hier, waarin Kim Kardashian ook nog iets probeert tegen te sputteren:


Dan nu het blije nieuws dat Jake Gyllenhaal EINDELIJK EEN VRAAG OVER TAYLOR SWIFT HEEFT BEANTWOORD. Voor het geval je het hebt gemist: de twee datete kort met elkaar in 2010 – en Swift zou zelfs All Too Well over hem hebben geschreven – waarna Jake Gyllenhaal nooit, nóóit, een vraag over Swift wilde beantwoorden. Een journalist zei zelfs dat 'things got awkwardly tense' nadat hij het onderwerp Taylor Swift opbracht.

Afijn; toen interviewde overlever van de 'Boston bombing' Jeff Bauman hem in het kader van Gyllenhaals rol in Stronger, de biopic over Jeff Bauman, en stelde hij de briljante vraag: 'If you lost your legs in real life, do you think Taylor Swift would write a song about it?'

Jake Gyllenhaal antwoordde: 'For me, or about it?'

Bauman: 'For you. Like a country song.'

Gyllenhaal: 'She's sort of moved more into pop now.'

En daar heb je het. De allereerste vraag ooit over Taylor Swift die Jake Gyllenhaal beantwoordde.


Ja, toch nog even over Scott Disick. De man lijkt namelijk, als altijd, behoorlijk ambivalent in zijn woorden en gedrag. Afgelopen weekend leek het namelijk 'Insta-official' te worden met Sofia Richie, zijn vermeende nieuwe liefde. Hij postte deze Story:

Eyewear, Sunglasses, Cool, T-shirt, Glasses, Shoulder, Interaction, Photography, Neck, Vacation, pinterest

Sofia Richie deelde op haar beurt deze snap:

Food, Dish, Cuisine, Ingredient, À la carte food, Meal, Brunch, appetizer, Dessert, Finger food, pinterest

Beiden zijn niet jarig: Scott pas in mei en Sofia was het al in augustus. Dus ja: wat is dit jongens?