Sites voor belachelijk goedkope tickets

Voor wie even wil bijkomen van alle verkiezingsstress.

Meest gelezen

Het is woensdagmiddag als ik dit schrijf en behalve berichten dat de opkomst hoger dan ooit is, is er nog niets bekend over wat we gestemd hebben. Als ik mijn filterbubbel moet geloven mogen de Partij van de Dieren en GroenLinks de stemmen verdelen en heeft iedereen op een vrouw gestemd. Ik kan je zeggen: het is goed toeven in mijn filterbubbel. Overigens is dat ook wat ik heb gestemd, GroenLinks, en dan op Sophie Schers. Sophie mocht je meelezen, hoi! Anyhow, verkiezingen. Maanden ging het over niets anders en als jij dit leest is de uitslag bekend.

Advertisement - Continue Reading Below

Dat kan twee kanten op gaan. Of je staat te springen en te dansen, of je staat te huilen. In beide gevallen ga ik je helpen. Omdat ik graag de redder in nood ben enzo. Dus, stel het is allemaal helemaal misgegaan, dan kan ik me zo voorstellen dat je er even behoefte aan hebt om je terug te trekken. Achtduizend kilometer verderop, bijvoorbeeld. Andersom werkt dat ook, want als de verkiezingen in jouw voordeel zijn uitgevallen wil je dat misschien wel even goed vieren. Achtduizend kilometer verderop, bijvoorbeeld.

Natuurlijk blijven we wel Hollanders en zitten we graag voor een dubbeltje op de eerste rang.

Meest gelezen

Dus: tijd om vliegtickets te boeken. Dat is het sowieso altijd, want hoe leuk Nederland ook is, de rest van de wereld mag er ook zijn. Natuurlijk blijven we wel Hollanders en zitten we graag voor een dubbeltje op de eerste rang, en juist daarom heb ik goed nieuws. Deze drie websites zijn namelijk absoluut de beste manier om zo goedkoop mogelijk te vliegen. Zie ze als de dumphoek van de Ikea waar elke dag tickets voor idioot lage prijzen in terecht komen. Die je niet zelf in elkaar hoeft te zetten (HA-HA). Nee oké. Hier komen ze.

Secret Flying

Een pareltje. Je kunt kiezen vanaf welk werelddeel je zou willen vliegen en dan krijg je keurig prachtig de goedkoopste tickets ooit. Niet alles vertrekt vanuit Amsterdam, maar als je voor 299 euro een retour Frankfurt - Malediven kunt kopen is een weekendje Frankfurt vooraf toch hartstikke enig. Er staat nu ook een ticket Brussel - New York op, voor 285 piek. Wel snel wezen.

Ticket Tipper

Deze site doet eigenlijk hetzelfde als Secret Flying, maar dan in het Nederlands. En het ziet er wat mooier uit allemaal.

Fly 4 Free

Héél veel deals, ook hotelovernachtingen, monsterlijk lelijke site. Handig: je kunt 'm zo instellen dat je alleen vluchten vanaf Schiphol krijgt.

Liesbeth: 'Waarom ik onmiddellijk een plant moet' >